Richard Müller Potichu Tour 2010

Richard Müller turné Potichu Tour 2010 –  koncert po prvýkrat v Grand Hoteli Kempinski High Tatras na Štrbskom plese

Atmosféra luxusného hotela, oheň v kozube, tlmené svetlá, fľaša vychladeného sektu- toto je neopakovateľná atmosféra, ktorú budú môcť už 20. novembra na vlastnej koži zažiť návštevníci unikátneho komorného koncertu speváka Richarda Müllera. Koncert tejto speváckej legendy sa totiž odohrá v priestoroch päťhviezdičkového Grand Hotela Kempinski High Tatras na Štrbskom plese. Práve preto je aj ponuka lístkov, ktoré okrem vstupenky na koncert zahŕňajú aj jedno či dve prenocovania v Grand Hoteli Kempinski High Tatras, značne limitovaná. "Najluxusnejší VIP balík pre dve osoby, v ktorom sú okrem vstupeniek na koncert zahrnuté aj dve prenocovania v Junior apartmáne s výhľadom na pleso a tatranské končiare, ako aj welcome drink a treatment, welcome balíček, cocktail pred koncertom, fľaša sektu Kempinski a občerstvenie, je už vypredaný. V ponuke zostáva ešte niekoľko De Luxe balíkov, ktoré tiež ponúkajú dva lístky na koncert Richarda Müllera, ubytovanie na jednu, alebo dve noci vrátane welcome drinku a treatmentu a cocktailu pred koncertom v cene od 530 eur (jedna noc) alebo 660 eur (dve noci)," informovala PR manažérka spoločnosti Best Hotel Properties, a.s. Katarína Ferenčíková.

Richarda Müllera, ktorý výber skladieb ladil takmer šansónovo a do playlistu zaradil aj iné, než chronicky známe pesničky, budú sprevádzať známe mená hudobnej scény, bubeník  Juraj Kuchárek, gitarista Peter Markuljak, klávesák Vilo Vitéz, basgitarista Viktor Hidvéghy, hráč na dychové nástroje Michal Žáček a perkusionista Štefan Bugala.

Limitovaný počet vstupeniek na tento unikátny koncert, ktorý sa bude konať 20. novembra 2010 o 20.hodine v Grand Hoteli Kempinski High Tatras je k dispozícii nawww.kempinski.com/hightatras, alebo na www.ticketportal.sk.

 

Top