TOPFEST 2011

Na TOPFEST 2011 do konca roka lacnejšie!

Predpredaj vstupeniek za akciové ceny na 8. ročník hudobného festivalu TOPFEST na Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom začal síce len tento týždeň, no organizátori  už potvrdili prvých účinkujúcich. Na otváracom festivale leta 2011 nebudú chýbať jedny z najpopulárnejších domácich festivalových skupín: POLEMIC, TUBLATANKA, HORKÝŽE SLÍŽE a GLADIATOR.

Známy je už aj rozsah festivalu TOPFEST pre budúci rok, ktorý bude opäť dvojdňový s dátumom prvého prázdninového víkendu 1. a 2. júla 2011.
Na headlineroch festivalu sa už horúčkovito pracuje, ale hlavný organizátor a „duša“ celého festivalu Dušan Drobný zatiaľ tají meno hlavných hviezd festivalu pre budúci ročník: „V tejto chvíli je ešte predčasné hovoriť o menách, prebieha takzvané úvodné sito, teda na základe našich želaní zisťujeme možnosti a zo širšieho okruhu selektujeme skupiny, alebo účinkujúcich, ktorých sme na Zelenej Vode schopní zaplatiť... Chválabohu TOPFEST má už slušné meno u zahraničných promotérov a agentúr, takže veríme, že nebudeme vyberať a hlavne rokovať príliš dlho...“

Síce ešte nie sú známe hlavné zahraničné hviezdy, ale už teraz je jasné, že najrokovejší festival na Slovensku bude v roku 2011 podstatne lacnejší...Hlavne pre tých, ktorí využijú špeciálnu akciovú cenu, ktorá je platná do konca tohto kalendárneho roka. Za jednodňovú vstupenku teraz zaplatíte 15 €, celofestivalovú na oba dni dostanete za fantastických 20 € !

8.ročník festivalu ponúka v predpredaji okrem limitovaného počtu spomínaných vstupeniek za špeciálnu cenu opäť aj limitovaný počet 300 ks VIP vstupeniek za cenu 50 €, ktoré zaručujú komfort vlastnej tribúny na sedenie, VIP parkovania hneď oproti vstupu do VIP sektoru, vyhradené vlastné toalety a VIP stan s výhodnejšími  cenami jedla a pitia počas oboch festivalových dní.

Viac informácii o hudobnom festivale TOPFEST 2011 na oficiálnej stránke festivalu  www.topfest.sk.
Predpredaj už dnes aj na
www.ticketportal.sk !

Top