ARMIN ONLY - MIRAGE

Dátum: 10. jún 2011 od 21:00 h do 6:00 h
Miesto: ZIMNÝ ŠTADIÓN ONDREJA NEPELU, Bratislava

Sme hrdí že Vám môžeme priniesť vôbec prvý koncert ktorý sa odohrá v novozrekonštruovanej multifunkčnej aréne Ondreja Nepelu v Bratislave. Priamo po majstrovstvách sveta v hokeji sa v najväčšej a najmodernejšej slovenskej aréne uskutoční koncert, ktorý vyrazí dych aj najnáročnejšiemu návštevníkovi. Táto show bude jediná v rámci svetového turné Armin Only ‘Mirage’ ktorá sa bude konať v okruhu vzdialenosti od Bratislavy ktorý sa dá počítať vo viacerých stovkách km. Množstvo audio-vizuálnych highlightov, jedinečných vystúpení a prekvapujúcich hostí, ale hlavne človek ktorý to dokázal 4-krát po sebe! Najlepší DJ planéty, ARMIN VAN BUUREN. Je to poprvý krát, čo DJ predstaví na Slovensku skutočný koncert. Svetová show šitá na mieru Bratislave jednou z najlepších produkčných agentúr na svete, renomovanou ALDA Events z Holandska. Bude to noc plná nečakaných prekvapení na ktorú tak skoro nezabudnete.


Ceny a typy vstupeniek:
NORMAL: 45 € /v cene: poplatky, hlavný vstup do arény, vstup na plochu a na tribúny vynímajúc VIP sektory a FAN ZONE. VIANOČNÁ AKCIA: 39,50 € len prvých 1000 lístkov !!!
FAN ZONE: 55 € /v cene: poplatky, všetko ako normal lístok + vstup do FAN ZONE, ktorá sa nachádza priamo pod pódiom. VIANOČNÁ AKCIA: 49,50 € len prvých 200 lístkov !!!
VIP /All-inclusive/: 99 € /v cene: poplatky, všetko ako normal lístok + VIP vstup do arény, oddelené sektory na sedenie so spektakulárnym výhľadom, VIP bar s neobmedzeným konzumným /rozlievané značkové alko/nealko/.
Vstup od 16 rokov!
Hlavné info: www.arminonly.com

Vstupenky / tickets na koncert ARMIN ONLY - MIRAGE

Top