15. rokov Chiki liki tu - a + Korai Öröm

ART of LIVIN´ – 15 rokov CHIKI LIKI TU-A
v Klube Za zrkadlom, Rovniankova 3
25.11.2010  o  20:00 h
Hostia / gratulanti: KORAI ÖRÖM, SKA-PRA ŠUPINA

Záver novembra bude patriť 15. výročiu prešovskej skupiny CHIKI LIKI TU-A, ktorá patrí ku stáliciam na slovenskej alternatívnej scéne a netreba ju bližšie predstavovať ani priaznivcom scény komerčnej. Pätnásť rokov fungovania, päť štúdiových albumov a dlhá šnúra vypredaných koncertov sú zárukou, že aj ich vystúpenie v Klube Za zrkadlom bude opäť silný zážitok.
15. rokov je pre každú kapelu veľký míľnik, a takéto narodeniny treba osláviť ako sa patrí. Aj preto si chalani z Chiki liki prizvali hostí – Korai Öröm a Ska-pra šupinu, čo sú skupiny, ktoré ich počas uplnynulých pätnástich rokov sprevádzali najčastejšie.
V súčasnosti dvanásťčlenná formácia KORAI ÖRÖM pôsobí zväčša v Maďarsku, no do mysle slovenských fanúšikov sa už stihla zapísať niekoľkými vypredanými koncertmi nielen v Bratislave. Ich svieža zmes world music, psychedellic a ambientu, doplnená o sugestívne videoprojekcie z dielne kapely, sľubuje strhujúci zážitok na počúvanie, pozeranie i do tanca. Skupina Korai Öröm patrí medzi najuznávanejšie legendy alternatívnej scény našich južných susedov.
Ďalším hosťom bude dlhoročná zpriateľená kapela a legenda bratislavského ska – SKA-PRA ŠUPINA. Skupina má na konte dva štúdiové a jeden live album, množstvo koncertov, či nezabudnuteľný hit – Skapatá ryba.

Dátum: 25.11.2010 Štvrtok
Začiatok podujatia: 20:00 hod
Miesto: Klub Za zrkadlom, Rovniankova 3, Bratislava - Petržalka
Vstup: Predpredaj: 5 €
            Na mieste:  7 €
Predpredaj:
www.ticketportal.sk

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie ART of LIVIN´ – 15 rokov CHIKI LIKI TU-A

Linky: www.chikiliki.sk, www.korai.hu, www.hudba.zoznam.sk/ska-pra-supina, www.artoflivin.sk, www.euforion.sk
Kontakt: Tomáš Lukačka, 0907796660,
tomaslukacka@euforion.sk

Top