ZUZANA SMATANOVÁ

19.11.2010 12:22

Z dôvodu dnešného ochorenia speváčky sa nasledovné koncerty rušia: 

18.11. Michalovce
19.11. Bardejov
20.11. Banská Bystrica
21.11. Košice

Prvé štyri koncerty turné preložené pre zápal hrtana !!!

Počas generálok a zvukovej skúšky na prvý koncert  „Gemini Joj Tour“ v Michalovciach sa u Zuzany bohužiaľ naplno prejavila diagnóza - zápal hrtana. Zuzane odišiel hlas tak, že sa musela podrobiť lekárskemu vyšetreniu.
„Mrzí ma, že musíme niekoľko koncertov prekladať, ale chcem svojim fanúšikom dopriať plnohodnotný zážitok. Spievanie na playback neprichádza do úvahy “ - vraví Zuzana.
V Michalovciach vystúpili aspoň hostia turné : Peter Cmorik, Adam Ďurica a Bystrik. Zuzana sa „polohlasne“ svojim fanúšikom v Michalovciach osobne ospravedlnila za čo si vyslúžila úprimný potlesk.

Plánované koncerty v Michalovciach, Bardejove, Košiciach a v Banskej Bystrici sa uskutočnia v náhradných termínoch, ktoré budú v najbližších zverejnené.

„Zuzana Smatanová Gemini JOJ tour“ teda odštartuje až 28. novembra v Púchove. Všetky  ďalšie koncerty v Bratislave, Martine a Poprade už budú bez zmien.

Vstupenky zostávajú v platnosti. V prípade, že klientovi nevyhovuje nový termín, môže vrátiť vstupenky na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpil.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenku prostredníctvom internetu - CARDPAY, musí vstupenku vrátiť priamo na centrále Ticketportal, Radlinského 6 v Bratislave, alebo zaslať originál vstupenku poštou spolu so žiadosťou o vrátenie vstupného.

Top