ZUZANA SMATANOVÁ GEMINI JOJ TOUR 2010

22.11.2010 15:05

Náhradné termíny preložených koncertov sú známe !

Po krátkej Zuzkinej rekonvalescencii môžeme s radosťou oznámiť náhradné termíny koncertov, ktoré museli byť z dôvodu jej ochorenia preložené.

08.12. streda  Košice  Infinity aréna
12.12. nedeľa  Michalovce ŠH 1.BK
13.12. pondelok  Bardejov ŠH Mier
15.12. streda  B. Bystrica  ŠH Štiavničky

Všetky ostatné plánované koncerty v Púchove, Bratislave, Martine a Poprade ostávajú bez zmien. Zuzka Smatanová a všetci jej fanúšikovia sa teda môžu tešiť na druhý ostrý štart turné 28. novembra v Púchove.

Okrem 5-násobnej Zlatej Slávice so skupinou vystúpia aj hostia: PETER CMORIK, ADAM ĎURICA A BYSTRÍK. Títo chlapci ukázali veľkú dávku kolegiality na nevydarenom štarte v Michalovciach, keď Zuzane na zvukovej skúške z dôvodu zápalu hrtana odišiel hlas. Odohrali totiž skvelý koncert pre všetkých divákov a dokonca zadarmo. Michalovčania si ich budú môcť čoskoro užiť ešte raz, ale už aj so Zuzanou.
V ôsmich športových halách na Slovensku odznejú nielen najväčšie hity momentálne najúspešnejšej slovenskej speváčky, ale i pesničky z aktuálneho albumu Gemini, staršie piesne, ktoré sa doteraz bežne koncertne nehrávali a spoločný aktuálny hit „Čo má prísť, príde“ s Petrom Cmoríkom.
Všetci fanúšikovia kvalitnej slovenskej hudby sa môžu tešiť na perfektný zážitok: zvuk, svetelná šou, špeciálne videoprojekcie, Zuzanina kapela v špičkovej forme,

VŠETKY ZAKÚPENÉ VSTUPENKY NA PRELOŽENÉ KONCERTY ZOSTÁVAJÚ NAĎALEJ V PLATNOSTI.
V prípade, že Vám nevyhovuje náhradný termín koncertu, môžete vrátiť vstupenky na tom predajnom mieste, kde ste si ich zakúpili.
Termín vrátenia zakúpených lístkov je do 3.12.2010 !!!

Top