Vianočný gospelový koncert

Bratislava bude hostiť veľký gospelový koncert, ktorý sa uskutoční dňa 8.12.2010 o 19:00 vo veľkej sále Istropolisu. Vokálno-inštrumentálna formácia The Hope Gospel Singers and Band sa predstaví spolu s hosťami Máriou Čírovou a komorným orchestrom ZOE. Na koncerte bude uvedený do života aj nový album pod názvom He's able.
Lístky je možné zakúpiť si v predpredaji na www.ticketportal.sk. Počas programu odznejú známe gospelové aj vianočné skladby.

Pre viac informácií kontaktujte:
Rastislav Rapant
The Hope Gospel Singers and Band
tel:   +421 905 115 999, info@gospelsingers.sk, www.gospelsingers.sk

Organizátor: Continental Ministries Slovakia – The Hope Gospel Singers and Band
Vokálno-inštrumentálna formácia pod vedením dirigentky Ivety Viskupovej vznikla v roku 1999. Interpretuje gospelovú hudbu a vokálne džezové úpravy. Spevákov sprevádza band špičkových slovenských hudobníkov, ktorí spolu hrajú na rôznych festivaloch a mnohých samostatných koncertoch. Vydali debutový album „There is a God“. Na tomto koncerte predstavia svoj nový album. The Hope Gospel Singers and Band spolupracoval s umelcami Pavlom Bodnárom, Zuzanou Suchánkovou, Stanom Počajim, Katarínou Hasprovou, Sisou Sklovskou, Ottom Kollmannom, Kullym, Mariánom Kachútom.

Vstupenky/tickets na Vianočný gospelový koncert 

Top