Piano Club, Trenčín

Revival Night: KISS revival Praha
 
Dátum/Date: 21.01. 2011 o 19:00hod.
Miesto konania/Place of event: Piano Club, Trenčín
Cena/Price: predpredaj - 4,-Eur
Popis/Description:
KISS revival Praha
Pink Floyd rev. Meander:
Iron Works ako Iron Maiden

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Revival Night: KISS revival Praha

Prešporské divadlo: Konkurz
Zač. 19:00
vstup: 7,-€
- komédia: Podivný milostný trojuholník: „On miluje Ju, Ona miluje Jeho, On ale miluje Jeho“
- Traja herci bez práce. Zachrániť ich môže len Konkurz. Smutno-veselá komédia, ktorú je dobré vidieť naživo!
- hrajú: Judita Hansman (Odsúdené, Ordinácia v ruž.záhr.), Štefan Richtárech (Túlavé divadlo) a Stano Staško (3T-impro) alebo Dano Fischer (Ordinácia v ruž.záhr.), - réžia: Ivan Blahút
www.presporskedivadlo.sk

Pod Konkurz sú podpísaní autori Ivan Blahút, Judita Hansman, Števo Richtárech a Stano Staško. Režisérom predstavenia je Ivan Bahút, v postavách Herec 1, Herec 2 a Herečka účinkujú Judita Hansman, Števo Richtárech a Stano Staško. Toľko fakty. S premiérami, ktoré odohrali divadlá túto jeseň a ktoré výrazne reflektujú na súčasnosť, sa roztrhlo vrece pod nebesami a obsypalo zem, presnejšie bratislavskú divadelnú scénu. Akoby ľudia (najmä mladí) začali byť neskonale unavení z ponuky a dopytu, značkových džínsov, rozvrátených vzťahov, nefunkčných rodín a nenaplnených túžob. To sú všetko témy, ktorým sa venuje aj Prešporské divadlo.

Zameriava sa však najmä na umenie. Zareže hlboko do mäsa, až ku kosti a krv, ktorá zasiahne červenou kvapkou aj diváka, hovorí, priam kričí, o túžbe divadelníkov robiť umenie. Slová, ktoré v predstavení zaznejú, sú texty Moliéra, Čechova a Shakespeara. To Rómeo stojí pod balkónom Júlie a čaká na odpoveď. Čakajú aj aktéri Prešporského divadla. Dostáva sa im do rúk však len útržok z novín, ktoré ich pozývajú na konkurz - na moderátora erotickej relácie, na rosničku, zabávača či sprievodcu moderného tanca zvaného hip-hop. A keď príde unavený umelec z takéhoto "nactiutŕhačského" konkurzu domov, niet kde skloniť hlavu. Herec 1 miluje Herečku, tá miluje Herca 2 a ten miluje Herca 1. Vyjadriť pohybom zložitosť takýchto vzťahov či životný pocit z prekérnej situácie a zároveň zaujať diváka, nie je jednoduché. „Prešporáci“ to vedia.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Prešporské divadlo: Konkurz


Konflikt
 
Dátum/Date: 28. 01. 2011 o 19:00hod.
Miesto konania/Place of event: Piano Club, Trenčín
Cena/Price: predpredaj - 6,-Eur

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Konflikt 

Aktuálne informácie/News:
www.pianoclub.sk

Top