TOPFEST TOUR OPÄŤ PO ROKU

HORKÝŽE SLÍŽE BUDÚ NA TURNÉ S POLEMICOM VRACAŤ VSTUPNÉ!

TOPFEST TOUR OPÄŤ PO ROKU – takýto názov dostala koncertná šnúra skupín Horkýže Slíže aPolemic po slovenských mestách.  Päť športových hál a jeden kultúrny dom zažijú už od 11.februára, čo je to pravá slovenská koncertná show so všetkým, čo k tomu patrí – a aj niečo navyše! Nové doteraz nezverejnené skladby, šialené súťaže o šialené ceny, ale aj niekoľko spoločných skladieb so skupinou Polemic!

Na prípravách turné sa už horúčkovito pracuje a dolaďujú sa posledné detaily opäť zaujímavo riešenej koncertnej scény. „Našou požiadavkou bolo, aby ľudia, ktorí budú merať cestu na koncert zažili opäť niečo nové aj čo sa týka pódiového prevedenia, takže práve sme na ceste skontrolovať návrh scény, ktorá vznikala podľa našich požiadaviek, ale už teraz vieme, že rozmery pódia budú 12x10m s množstvom svetiel“ prezradil spevák Horkýže Slíže Kuko.

Koncertný program skupiny bude zložený z najväčších hitov, doplnený o najnovšie skladby vrátane hitovky „Farmár hľadá ženu“, ale aj jednej horúcej novinky.
Kuko: „Práve sme donahrávali dve úplne nové skladby, z ktorých by sme aspoň jednu chceli predstaviť aj na našom turné. Je to tvrdá vypalovačka s trochu kontroverzným názvom „Mám v p... na lehátku“...

Na rozdiel od posledného turné sa tentoraz môžu tešiť na netradičné súťaže úplne všetci. „Nebude potrebné nič hudobne prezentovať, tentoraz si prídu na svoje aj tí, čo majú hudobný hluch…Budeme vyhlasovať napríklad súťaž o najkrajší ženský úsmev v sále, rozdáme opäť nejaké Shanghai Coly a chystáme aj súťaž o cenu, ktorú by od nás ani nikto nečakal...Komu sa nebude páčiť – tomu dokonca priamo v sále počas koncertu vrátime vstupné!“ povedal s tajuplným výrazom v tvári líder Horkýže Slíže Kuko.

Ako dodáva organizátor turné Dušan Drobný z Agentúry DUNA: „Minuloročné turné Slížov bolo väčšinou vopred vypredané a všetko naznačuje, že aj tento rok to tak bude, takže, kto chce – mal by sa poponáhľať, pretože akciovú predpredajovú cenu 5,-€ sa neoplatí nevyužiť.“

Predpredaj vstupeniek v sieťach Ticketportal

 

Top