HORKÝŽE SLÍŽE

NA SPOLOČNOM TURNÉ HORKÝŽE SLÍŽE A POLEMIC AJ CHIKI LIKI TU-A !

Koncertná šnúra skupín Horkýže Slíže a Polemic po slovenských mestách pod názvom TOPFEST TOUR OPÄŤ PO ROKU začína už tento týždeň, konkrétne v piatok 11.februára koncertom v Poprade a zmeneným nedeľným koncertom v Prešove. Budúcotýždňový koncert v jednej z najkrajších športových hál na Slovensku - Aréne Brezno ozdobí výnimočne iba na tento večer exkluzívny hosť turné skupina Chiki Liki Tu-A dokonca za nezmenenú výšku vstupného !

Zo šiestich plánovaných zastávok je už polovica koncertov vypredaná!
Ako prvý bol vypredaný spoločný koncert skupín Horkýže Slíže, Polemic a Borra v Prešove, ktorý sa kvôli tomu, aby ho mohli vidieť aj ďalší fanúšikovia presunul na iné miesto, ale aj deň...
Dušan Drobný z usporiadateľskej agentúry DUNA:
“Športová hala, ktorú sme pôvodne v Prešove prenajali na toto turné bola vypredaná ako prvá, preto sme sa snažili nájsť niečo väčšie, ale jediná vhodná hala – známa prešovská hádzanárska bašta mala najbližší voľný deň až v nedeľu. Teraz máme teda ďalšie vstupenky v predpredaji, ale znova upozorňujeme fanúšikov, ktorí sa chystali do Prešova, že koncert sa presúva na nedeľu 13. februára do Handball Arény. Samozrejme už skôr zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti! V prípade, že niekomu táto zmena nevyhovuje, vstupenky môže vrátiť na predajnom mieste do 16.2. 2011!“.

Ďalší vypredaný koncert turné hlási už tri týždne pred termínom Trenčín a doslova iba zopár voľných miest je v predpredaji na koncert v Červeníku. Prázdnotou nebude zívať ani otvárací koncert v popradskej Aréne - tam odštartuje toto turné už tento piatok 11. februára o 18:00 hod.

Priamo pod tatranskými končiarmi okúsia ako prví fanúšikovia skupín Horkýže Slíže, Polemic a Borra TOPFEST TOUR OPÄŤ PO ROKU so všetkým čo je pre nich pripravené!
Prevleky, masky, divoké súťaže, neopakovateľné komentáre a vstupy Kuka a jeho družiny, súťaž o najkrajší ženský úsmev v sále, súťaže o Shanghai Coly, ale aj o cenu, ktorú by na takomto rockovom koncerte určite nikto nečakal...

Líder Horkýže Slíže Peter „Kuko“ Hrivnák dokonca ani počas jednotlivých koncertov turné nevynechá svoju dennú dávku športu a tak trochu šokuje: „ Robím všetko preto, aby som na tomto turné bol vo vynikajúcej kondícii, takže z mesta do mesta budem prevlákať aj svoj vlastný stacionárny bicykel a chystám sa športovať priamo počas koncertu na pódiu!"

Ďalšie a nie posledné prekvapenie si skupina pripravila exkluzívne iba pre ich koncert v Brezne 18.2., kde namiesto skupiny Borra vystúpia so svojim vlastným programom ďalší naslovovzatí odborníci na skvelý koncertný zážitok – dnes už pätnásť rokov žiariaca hviezda alternatívnej scény skupina Chiki liki tu-a !
„Na Brezno sa špeciálne teším. To bude silná trojka jak hovado!“ Takouto parafrázou jednej z ich hitoviek okomentoval spojenie skupín Polemic, Horkýže Slíže a Chiki liki tu-a na jednom pódiu líder „Slížov“ Kuko.
Spoločné turné skupín Horkýže Slíže a Polemic s predkapelou Borra štartuje pod názvom TOPFEST TOUR OPÄŤ PO ROKU koncertom v popradskej Aréne 11.2., nasleduje 13.2. Prešov, 18.2. Brezno (špeciálny hosť koncertu Chiki liki tu-a), 19.2. Červeník, 25.2. Bratislava a 26.2. turné zakončí spoločný koncert v Športovej hale Trenčín. Každý z koncertov začína v rovnakom čase o 18:00hod.
Predpredaj vstupeniek v sieťach Ticketportal už za 5€, priamo na mieste koncertu 7€.

TOPFEST TOUR OPÄŤ PO ROKU 
11.2.2011 Aréna Poprad
13.2.2011 Tatran Handball Aréna Prešov
18.2.2011 Aréna Brezno
19.2.2011 Dom kultúry Červeník
25.2.2011 Športová hala Pasienky Bratislava
26.2.2011 Športová hala Trenčín

Top