1st Slovak International ZUMBA & SALSA Congress

1st Slovak International ZUMBA & SALSA Congress

privíta a predstaví prvýkrát na Slovensku viacerých špičkových Zumba inštruktorov, majstrov salsy a iných  latinsko-amerických tancov zo 16tich krajín ako Venezuela, Costa rica, Malta, Cyprus/India, Kuba, Nicaragua, Grécko, Švédsko, Nórsko, Holandsko, Belgicko, Veľká Británia, Poľsko, Francúzsko. Medzinárodné podujatie poskytne workshopy Zumby a latino tancov na vysokej európskej úrovni počas celého víkendu. Ponuka denných wokshopov prechádza od úrovne pre začiatočníkov až po vysoko pokročilích tanečných majstrov zo Slovenska a okolitých krajín. Zumba a Salsa kongres budú sprevádzať exhibičné tanečné vystúpenia, veľmi zaujímavé aj pre divákov a netanečníkov. Tanečné worshsopy budú pretrvávať počas celého víkendu a o nočnú tanečnú atmosféru sa postarajú profi DJ-i z Grécka, UK, Malty a Kuby.

Základným cieľom tohto projektu je predstavenie a popularizácia pohybových aktivít v oblasti kultúry a športu týkajúcich sa latinsko-amerických tancov a celosvetovej novinky zvanej Zumba, ktorá sa predrala na Slovensko až z USA a momentálne je svetovou senzáciou v oblasti pohybových aktivít. Priznajme si, v dnešnej pretechnizovanej dobe bez pohybu tu už boli rôzne pokusy „donútiť“ ľudí k pohybu a zdravému životnému štýlu ale vždy to zlyhalo. Úspech Zumby je nepochopiteľný aj pre jej samotného tvorcu, ale ľudia ju jednoducho milujú a obľúbili si tento štýl pohybu. Zumba  program začal v medzinárodnom meradle a v súčasnej dobe pokrýva šesť kontinentov - Severná Amerika, Južná Amerika, Európa, Afrika, Ázia a Austrália. Program je vyučovaný vo viac ako 90.000 mestách v 110 krajinách. Keďže samotný základ Zumby spočíva v latinsko-amerických tancoch, súčasťou kongresu budú aj workshopy s najlepšími latino tanečníkmi a učiteľmi z celého sveta. O hudbu a dobrú zábavu sa budú starať špičkový DJ-i a živé kapely prezentujúce tento hudobný štýl.

Tento projekt je taktiež unikátny svojím významom, ktorý značne presahuje hranice tohto regiónu a dokonca aj štátu, preto že je medzinárodný s účasťou umelcov z viac ako 16 krajín celého sveta. Celá akcia bude prebiehať v meste Nové Zámky a keďže jej charakter je medzinárodný,  očakáva sa účasť ľudí z viacerých okolitých štátov. Taktiež medzi účinkujúcimi sú majitelia salsa rádií v zahraničí, ktorí budú tento kongres ako aj partnerov prezentovať  v ich rádio spotoch.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie 1st Slovak International ZUMBA & SALSA Congress

Top