Beautiful Things

Beautiful Things je opäť na scéne
Už od roku 2002 prúdi na našej klubovej scéne ružová energická bomba, ktorej nikto inak nepovie ako BT. Po ročnej odmlke môžeme s kľudným svedomím prehlásiť, že vaša milovaná Beautiful Things je opäť na scéne!
Určite niektorým z vás sa v tomto momente vynárajú krásne spomienky na mnoho edícií, ktoré Beautiful Things ponúkla počas svojej bohatej histórie. Avšak nechajme všetky spomienky odpočívať v našich srdciach. Začína sa písať nová éra tejto najpopulárnejšej slovenskej trancovej klubovky. Presný comeback je naplánovaný na jarný den 20. mája 2011. Tentokrát prichádza zmena s miestom konania eventu. Svoju premiéru zažije Beautiful Things v nádherných a idylických priestoroch bratislavského klubu LOFT. Fanúšikovia sa môžu tešiť na dve pripravované pódia, z ktorých jedno bude umiestnené pod holým nebom pod taktovkou fotoportálu Szene1.sk.
Hlavnou agendou Beautiful Things bol vždy kvalitný hudobný zážitok. Ten tvorili veľké trance-ové superstars, domáca DJ-ská a producentská špička, ako aj nádejné a mladé pušky z celého sveta. V podobnej filozofii chce BT pokračovať aj naďalej. Najbližšiu edíciu bude tvoriť hneď niekoľko skvelých DJ-ov, z ktorých dvaja sú z Ruska a Veľkej Británie.
http://www.youtube.com/watch?v=0gADbKNeeY0&feature=channel
Ako kométa z jasného neba spadol mladý rus Artem Stolyarov do poľa trancovej hudby. Jeho kariéra je ešte v začiatkoch, ale hudobná značka ARTY svieti už na celom svete! Mnohí svetoví producenti hovoria o jeho produkcii, ako o jedinečnom hudobnom diele. Dokonca sa objavil aj v prvej stovke prestížného rebríčka DJ Mag za rok 2010. Mnohé skladby a remixy môžete nájsť na známych kompiláciach. Keď Beautiful Things oficiálne ohlásila line up, meno Arty vyvolalo veľké nadšenie. Už teraz vieme povedať, že nás čaká jedno fantastické DJ-ské vystúpenie.
http://www.youtube.com/watch?v=fVvTmuT4ddI
Druhé zahraničné meno priletí priamo z Britských ostrovov. Aj v podaní tohto mladého brita pôjde o DJ-skú premiéru na Slovensku. Jeho objav má na svedomí britské svetové trio Above & Beyond, ktoré ho zasvätilo do veľkej „Anjuna rodiny“. Takže jeho tracky a remixy nosia najmä značku Anjunabeats labelu a v poslednom roku aj Anjunadeep labelu. Tento britský objav sa volá Oliver Smith. Jeho hudobná kariéra ponúkla trancovej komunite niekoľko skvelých skladieb, ktoré určite zahrnie do svojho performance v Bratislave.
Druhý stage Beautiful Things bude hudobne pestrý a rozmanitý. Svoj priestor dostane najpopulárnejšia radio show v slovenskom étery. Dance Exxtravaganza na rádiu Europa 2 predstaví svoju známu osvedčenú štvoricu. Za mixážny pult sa postaví zakladateľ a otec Beautiful Things DJ PICO, ako aj „Minister BT“ a energická postava v jednom DJ FESTER. Charizmatickú štvoricu dopĺňa známy hlas spoza mikrofónu DJ Stame a housový virtuóz DJ Robbie. Dosť bolo slov, začnime odratávať! A konečne si môžeme povedať to všetkým známe po minulé roky: „Beautiful Things sa už blíži!“

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Beautiful Things

Top