U.K.SUBS, The Vibrators

     Veľká udalosť nielen pre punkové publikum sa chystá na 8. marca.

     Do Bratislavy opäť zavíta kultová kapela Charlieho Harpera U.K. Subs, jedna z posledných skupín, ktorú punková „zubatá“ ešte nestihla skosiť, aj so svojimi večnými „parťákmi“ The Vibrators.
     U.K. Subs (čo je skratkou United Kingdom Subversives) je anglická punková kapela patriaca k prvej vlne britského punku, založená v roku 1976 neúnavným a jediným pôvodným členom, spevákom Charliem Harperom.
     Najväčšie úspechy zaznamenala na prelome sedemdesiatych a osemdesiatych rokov minulého storočia, keď nahrali albumy Another Kind of Blues (1979), Brand New Age (1980) alebo Crash Course (1980). Kapela sa objavila aj v populárnej John Peel sessions a jej skladbu Down on the Farm prespieval Axl Rose so svojou skupinou Guns N' Roses v roku 1993 pri nahrávaní albumu coververzií s názvom The Spaghetti Incident. Zatiaľ poslednou štúdiovou nahrávkou U.K. Subs je album Violent State, ktorý vyšiel v roku 2005.
     Vyše 30 rokov hrania po svete v pravom punk-rockovom duchu, v ktorom plánujú naďalej pokračovať sa stalo inšpiráciou pre mnohých minulých aj súčasných nasledovníkov.
     Nenechajte si ujsť príležitosť nostalgicky si pripomenúť časy, keď punk za niečo bojoval a kedy tento štýl nebol len pózou, ale životným postojom a navštívte večer 8. marca bratislavský Majestic Music Club.

VSTUPENKY/TICKETS ma podujatie U.K.SUBS, The Vibrators

Top