Le Grande House XL edition

Po novembrovom ošiali s DJom Wippenbergom do klubu DOPLER prichádza opäť Le Grande House v špeciálnej edícií., tentokrát so značkou Ministry of Sound!


Exkluzívne podujatie Le Grande House je už tradičnou housovou lahôdkou pre fanúšikov elektronickej hudby, ale nie len tých. Počas 10 hodín celovečerného programu majú návštevníci možnosť zažiť svetovú, ale aj domácu kvalitu DJov a umelcov. Sprievodné atrakcie, svetelné vizualizácie... a najmodernejšia technológia zábavnej pyrotechniky a elektroniky prináša ľuďom vždy iný, no dozaista nezabudnuteľný zážitok. Táto značková párty sa za svoje štyri roky fungovania konala v stovkách kluboch na Slovensku, Česku a dokonca priamo v anglickom Londýne. Dvadsiatého šiesteho marca nadšencom prináša uznávaného a talentovaného DJa Sama Byletta priamo z klubu Ministry of Sound, celosvetovo známeho klubu v Londýne, ktorý v roku 2010 získal ocenenie „The Best World Club 2010“.

Sam Bylett /Ministry of Sound /UK
http://www.global-djs.net/sam_bylett.html
Jeho štýl hrania a zanietenie, s ktorým predvádza svoju šou je vskutku nevídané a podmanivé. Mixovanie z troch playerov súčasne ho robí výnimočným a každá jedna minúta jeho setu si vyžaduje 100% sústredenosť. Može sa tak ľahko stať že budete naraz počuť vyhrávky rôznych známych skladieb v zostave, ktoré by ste na internete ťažko našli, vlatne ich nenájdete.

Zo slovenských rezidentov tejto exkluzívnej párty budete môcť privítať prvú slovenku, ktorá hrala na Ibize ako aj v kluboch Ministry of Sound a Hed Kendi v Egypte. Reč je samozrejme o šarmantnej blondínke s citom pre hudbu a schopnosťou rozvášniť dav do úplného extrému, Laddy M / http://www.charlieclubbers.net/laddym . Nedávno mala tú česť hrať po boku Ladidy v klube Roxy ako aj Michaella Woodsa v Brne pri otváraní nového klubu a exkluzívnej fashion party.

Charlie Clubber http://www.charlieclubbers.net/charlieclubber
Bezpochyby patrí k najznámejším slovenským DJom, o ktorých je známe viac ako len zoznam odohraných akcií a navštívených kluboch. Umelec s obrovským rozhľadom a skúsenosťami v oblasti organizácie tých najväčších eventov ako napríklad Amnesia Ibiza parties sa často označuje za človeka, ktorý bol stvorený pre hudbu. V lete 2010 o tom presvedčil aj klub Ministry of Sound v Londýne ako aj Amnesia klub na Ibize, kde sa za mixážnym pultom predstavil ako prvý Slovák vôbec a tento rok má na Ibize potvrdené ďalšie tri ermíny. Do svojich setov rád zaraďuje umelcov a hudobníkov, ktorí naživo dotvárajú zvukovú kulisu a celkový umelecký prejav. Počas svojej už jedenásť ročnej kariéry sa po jeho boku vystriedali umelci ako Peter Krajniak/husle/, Michal Gečevský/gitara, spev/, Samo Keybord/klavír/, Tomas Balla/klavír/ a dvadsiateho šiesteho marca ním bude Robo Papp aj so svojou skupinou. Tešiť sa tak môžete na nadupanú muziku, kvalitný spev a exkluzívne predstavenie na elektronických perkusiách a to všetko samozrejme naživo.

Medzi rezidentov nocí Le Grande House patrí aj Fresh Clubber / http://www.charlieclubbers.net/freshclubber. Úspešný Dj a po novom aj producent, keď sa mu začiatkom roku podarilo vydať štyri skladby londýnskym vydavateľstvom Plastic Philosophy, ktoré zastupuje mená ako Roger Sanchez, Funkagenda, Dubfire a podobne. Pilotná skladba s názvom 4YOU naspievaná očarujúcou speváčkou Ivet sa dokonca zaradila do rebríčka najnavštevovanejšieho portálu sladieb všetkých umelcov, Beatport.

Už tradične je pre vás prichystaných množstvo sprievodných atrakcií, svetelná a laserová show, sexi gogo tanečníci a ďalší hostia. Nezabudli sme ani na pitný režim, ktorý zatraktívnime akciovými zľavami pre všetkých.

Viac informácií na www.charlieclubbers.net a www.dopler.sk.

Le Grande House *XL Edition Vám prináša Charlie & Clubbers Community * The New Dimension of Fun.

Viac Info na:
www.dopler.sk
www.charlieclubbers.net
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Le Grande House XL edition

Top