LaZumba STAR Night

Prichádza 2 pokračovanie LaZumba STAR Night.

Ako úplne prvý a jedinečný projekt svojho druhu je inšpirovaný novou svetovou tanečnou vlnou. Večer plný zumba hitov, latino fiesty a reggae v rytme zvodných tiel inštruktorov, ktorý vas okrem inšpirácie možno čo to zo sveta zumby naučia. Nechajte sa zviesť nadšením a radosťou, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou príťažlivej zumby.

LaZumba STAR Night je značka, ktorá predstavuje radosť z pohybu s obsadením World Lieder of Zumba v priestoroch klubu DOPLER a ktorá ma okrem iného aj dobročinný charakter. Výťažok z akcie v priamom prenose venuje vždy iným ťažko chorým detičkám, ktoré nemajú také šťastie aby si mohli užívať radosť z pohybu spolu s nami. 

29.1. sme vám priniesli hviezdu z Belgicka, Camara Chevara Oumara, označovaného aj ako pravá ruka Beta Pereza /zakladateľa zumby vo svete/ a sme nesmierne radi že naše ďalšie pozvanie prijal ďalší významný človek zumby JAVIER CALDERON MORALES z Costa Rici, ako aj kráľovná inštruktorov z maďarska ANDY ALFIGRI. Medzi významných hosti bezpochyby patri najúspešnejší slovenský inštruktor MAREK KASENČIK.

Program doplnia:
* tanečné skupiny
* NewYorker Fashion Show
* vystúpenie finálovej 13 Miss Hockey
* 20 inštruktorov z celého Slovenska
* a ďalší


Predpredaj lístkov už spustený:
Ceny lístkov :
Normal 8€
VIP 15€. V cene vstupenky je catering.

DOPLER *The Biggest Club For Fun On Bratislava*

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie LaZumba STAR Nigh

Top