Amnesia pres. Contact Ibiza

Svetová značka Amnesia Ibiza sa na Slovensko vracia už po šiestykrát, ako inak s kompletným prevedením a hosťami priamo z ostrova Ibiza.
Najznámejší party ostrov na svete, ktorý počas jednej sezóny usporiada viac ako tisícku veľkolepých podujatí s obsadením umeleckých gigantov, miesto kam sa najväčšie hviezdy DJského neba sťahujú na celé leto, aby svojim fanúšikom v čase dovoleniek spríjemnili noci strávené v najvychytanejších kluboch sveta. V srdci djingu sa premelú milióny mladých pártychtivých ľudí, snívajúcich o jedinom mieste na zemi kde neplatia takmer žiadne zákony. Miesto, kde vás polícia pre rýchlosť nezastaví, miesto, kde je jediným zákonom baviť sa, užívať si.....to je IBIZA! 
16.apríla sa Charlie & Clubbers Community už po šiestykrát pokúsi vykúzliť jedinečné čaro nespútanej Ibizy aj na Slovensku. Po minuloročnej premiére v klube DOPLER sa rozhodli program obohatiť o množstvo performances, ktoré by ste na Slovensku darmo hľadali. Výnimočný večer bude, čo sa hudby týka, pod taktovkou 6DJov spolu s hlavnými predstaviteľmi priamo z klubu AMNESIA na Ibize.

DJs:

Brian Cross /Amnesia Ibiza *ES
Charlie Clubber
Laddy M
Fresh Clubber
Matt Goldman

Prinášame Vám zopár informácií o OSTROVE IBIZA a HISTÓRII clubu AMNESIA :


Ibiza (katalánsky: Eivissa) je jedným z Baleárských ostrovov v Stredozemnom mori. Ako ostrov patrí Španielsku. Meno ostrova je odvodené z Arabského slova „Yabisah“, čo znamená v preklade zem, alebo zverený zemi. Ostrov Ibiza je celosvetovo preslávený predovšetkým vďaka letným parties, ktoré navštívi tisíce ľudí.

V polovici 90-tych rokov sa klubová scéna na Ibize pre turistov i domácich stala stotožnením skvelej hudby a úžasnej atmosféry a tieto dojmy evokuje pojem Ibiza aj v súčasnosti. Počas celého leta smerujú húfy mladých ľudí na Ibizu za slnkom a plážami, no najmä za skvelou klubovou hudbou a neopakovateľnou atmosférou. Najznámejším a najdominantnejším klubom ostrova Ibiza i celej stredomorskej oblasti je club AMNESIA. Klub má dlhoročnú tradíciu a pre každého DJa je veľkou cťou, keď práve tu môže predviesť svoje umenie. Dvorní DJi clubu sú pozývaní do najprestížnejších klubov sveta a sú považovaní za úplnú špičku vo svojom odbore.

Dom v ktorom sa AMNESIA nachádza bol postavený už v 18tom soročí. Prvý z významnejších outdoor klubov na ostrove bol otvorený už v roku 1970. Nachádza sa vo vnútrozemí, tesne pri rýchlostnej komunikácií spájajúcej hlavné mesto IBIZA a SAN ANTONIO. Je to jeden z najstarších klubov na ostrove a jej architektúra pripomína španielsky vidiecky dom. V minulosti bol tento priestor používaný ako "open air", ale po problémoch s hlukom boli neskôr vnútorná časť a vonkajšia terasa zastrešené.

AMNESIA je aj dnes veľmi inšpirujúcim klubom pre vystupujúcich Djov a taktiež veľmi vyhľadávaným miestom medzi party people. Party v žiadnom prípade nekončí pred východom slnka. Gigantický ľadový kanón, ktorý behom piatich sekúnd dokáže schladiť preplnený parket na bod mrazu, alebo bublinkový úlet v podobe penovej party, to všetko je nachystané pre návštevníkov clubu AMNESIA. Ak nemáte žiadnu predstavu o tom ako taká show na Ibize v skutočnosti vyzerá, tak Vám 15.01.2010 v bratislavskom Dopleri jednu ponúkneme.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Amnesia pres. Contact Ibiza

Top