Storm Fest vol.1

Storm Fest vol.1 
 
25. júna od 14:00 -  do 26. júna o 7:00
Cena/Price: 8,-Eur/ na mieste: 10,-Eur
Miesto konania/Place: Storm Music Club Lednické Rovne, Slovakia

Old School párty na ktorú sa len tak nezabúda, pretože zážitky znej budú tak silne a euforické, že si ich zapamätáš až minimálne do dalšieho vydania tejto vynimočnej párty....Open air stage v priestoroch clubu STORM v Lednických Rovniach predstavý dlhoročnú ikonu a žijúcu legendu CORVIN DALEK /Ger./.Pánko, ktorý sa postavil za pult už na všetkých významných eventoch na svete , zakladateľ nového štýlu wet & hard.Avšak aj slovenská scéna ukrýva velké mena už teraz sa teš na pána pekiel TOKY-ho či dja rozdavajúceho dobrú naladu na všetky strany PAPPI-ho. Posledne zmieňovaný dvaja páni sa predstavia výnimočne v B2B sete.
Ďalší páni na ,, holenie,, bude dvojica z housemusic.sk DODOman a Wychitavacs aka DRINKTEAM.
Z tohto bookingu pochádza aj všetkým známy Southboy.Z českej republiky k nám zavíta Martini z JZD productions. Mená ako Freshboys, Cimy, Progressium , Anfree & Tanya , Matyo , Gumik , Tonyk & Momo či Meldo tiež nemusíme nejak viac predstavovať..
Výnimočnosťou tohto eventu bude kyvadlová doprava z Púchovskej železničnej stanice na kruháč-hlavne parkovisko a smer do Lednických Rovni a speť až do rána bieleho. Welcome drinky , posilnené bary o dva open airové , dekorácie , chill out zone , stanové mestečko, open air stage s masívnou laser show...samozrejme, že nebudu chybat ani ATRAKTIVNE HOSTESKY, ktore Vas budu prenasledovat po cely večer s čerstvo nakrajanym-chladenym EXOTICKYM OVOCIM a množstvo dalších prekvapení je samozrejmosťou.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Storm Fest vol.1

Top