Čechomor na FestDobréBohunice

Čechomor na FestDobréBohunice!

V posledný júlový víkend (29.-31.7.2011) sa v Jaslovských Bohuniciach uskutoční už deviaty ročník trojdňového festivalu, ktorý si získava každým rokom väčšiu popularitu nielen kvalitnou hudbnou dramaturgiou, ale aj bohatým sprievodným programom.

Headlinerov na prvý – piatkový večer dopĺňa už legendárna kapela Čechomor. Tisícky návštevníkov sa však môžu tento rok tešiť aj na Kamelot, Petra Lipu, Wabiho Daněka, Žalman a spol, Poutníkov, Cauldron Mountain, Veslárov, Neřež, Žambochov, F. Nedvěda, Veslárov, Balkansambel, Bystríka, Neznámich, COP, K atku Koščovú , Jonathana Manessa z USA , Mariachi Sin Fronteras (Mexiko), Pavla Býmu, René Součka, Roc´Hann (FR),  a desiatky ďalších, ale taktiež na festdobré prekvapenie zo zahraničia, ktoré vraj vyrazí dych na sobotňajšej scéne.

FestDobréBohunice nie sú len o hudbe, ale aj o príjemnej atmosfére a množstve sprievodných podujatí, kde sa vynímajú tradičné Majstrovstvá vesmíru v skákaní pupkáčov na priľahlom rybníku, tvorivé dielne remeselníkov , či umelcov, detské mestečko, workshopy, divadlo a množstvo súťaží . Novinkou bude aj textárska dieľňa Slávka Janouška a ďalších uznávaných textárov.
Organizátori už tradične začínajú s predpredajom za neuveriteľne nízke ceny a tak si budúci návštevníci mohli zakúpiť trojdňovú permanentku za 6 eur. Predpredaj doposiaľ využilo takmer 2000 záujemcov o tento zážitkový festival. Stanovanie a parking je už tradične zadarmo. Lacné ubytovanie je aj na priľahlom internáte (len 250m). Predpredaj aj cez Ticketportal.
Viac informácií na
www.festbohunice.sk alebo na http://www.facebook.com/group.php?gid=62742569136

Top