EUROPA 2 WELCOME SUMMER 2011 FESTIVAL

EUROPA 2 WELCOME SUMMER 2011 FESTIVAL – najväčšia tanečná open air party na strednom Slovensku.


Dňa 17. júna zavíta na Liptov nový tanečný open air festival EUROPA 2 WELCOME SUMMER 2011! Možnosť privítať tohtoročné leto v naozaj veľkom štýle budú mať nielen Liptáci, ale aj celé Slovensko! Areál festivalu sa nachádza len 2 minúty pešo od železničnej stanice Lisková (pri Ružomberku) a 1 minúta autom od hlavného ťahu Ružomberok – Liptovský Mikuláš.
Behom jedinej noci sa na ihrisku v Liskovej (pri Ružomberku) predstaví exkluzívna nočná show v sprievode DJ(ských) legiend slovenskej tanečnej scény, gigantickej balónovej show a to všetko s najlepším zvukovým systémom sveta – FUNKTION ONE!

Celá show sa bude niesť v skutku magickom štýle. Tanec priamo pod hviezdami, kde na Vás čaká vystúpenie DJ(ských) velikánov a skutočných majstrov svojho remesla z celého Slovenska:

LINE UP:
REORDER (SILENT SHORE RECORD)
EKG (djekg.com)
TOKY & BOSS (DOLU GATE LABEL)
PICO & STAME (DANCE EXXTRAVAGANZA)
ENHANCER (hardstyle.sk)
MISS RODEZ
STOVEN
DIANOIA a mnoho ďalších!

Priamo na akcii bude prebiehať aj natáčanie nového video klipu pre REORDERA! Masívny stage bude mať dĺžku 30 metrov, výšku 9 metrov a ešte raz pripomíname, že na akcii bude dovezený zvuk značky FUNKTION ONE, ktorá ozvučuje napr. TRANSMISSION!

Predpredaj lístkov práve začal s limitovaným počtom vstupeniek! Kapacita areálu ako aj lístky sú kapacitne limitované a po dosiahnutí danej hranice sa predaj vstupeniek uzavrie, bez akýchkoľvek ďalších možnosti predaja. Preto neváhajte a zabezpečte si svoj lístok už teraz za najnižšiu, uvádzaciu cenu len 5 € v sieti TICKETPORTAL! Cena vstupenky sa bude navyšovať.

Všetky informácie, ako aj celý program Vám budeme prinášať priebežne na stránke www.pure-event.sk a na oficiálnej stránke na FACEBOOKU: http://www.facebook.com/event.php?eid=183041035075908

V prípade otázok nás prosím kontaktujte na media@pure-event.sk / +421-944-181-137.
 
Privítajte s nami leto 2011! Exkluzívna tanečná summer-party jedine v Ružomberku.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie EUROPA 2 WELCOME SUMMER 2011 FESTIVAL

Top