EASTHETIC FESTIVAL 2011

Easthetic festival aj s kapelami z východu - Puding pani Elvisovej, Kolowrat, Hostel a Sonicates


Organizátori druhého ročníka multikultúrneho festivalu Easthetic potvrdzujú po mnohých interpretoch zo západného Slovenska a niekoľkých zahraničných zoskupeniach tentoraz účasť kapiel z východu našej krajiny. Na podujatí, ktoré sa bude konať 5. a 6. augusta, sa ukážu Puding pani Elvisovej, Kolowrat, Hostel a Sonicates. Všetky zoskupenia by sa mali predstaviť na hlavnom pódiu.
 Košická, najmä však v Bratislave pôsobiaca formácia Puding pani Elvisovej bola na prvom Eastheticu jednou z najväčších hviezd a preto sa v programe objaví aj tento rok. Vlani v júni ešte nemala vydaný album Pí a tak z nej na našom festivale odohrala len tri skladby. Tento rok Pino, Viliam, Slivka a Miloš určite pridajú ďalšie veci z tejto nahrávky. Kolowrat sú košickou kapelou, ktorá nahrávky vydáva prostredníctvom vydavateľstva Slnko records. Na konte majú dva albumy - Vrany sa vracajú (2006) a Slnko je vo veži (2009) a okrem iných aj hit Ja a slečna Ts. Sonicates je indie-popové duo z Bardejova, ktoré tvoria dvaja mladíci - Patrik a Stano. V roku 2009 vydali debutové EP s piatimi pesničkami, ich ostatnou novinkou je pieseň On the loose of the world. Hostel je michalovsko-sobranecká skupina, ktorá na lokálnej scéne pôsobí už niekoľko rokov a počas tohto obdobia prešla rôznymi zmenami. Na Eastheticu by sa mali predstaviť so skladbami ako Duchowia alebo Dáme si w bare.

        Už skôr organizátori Eastheticu potvrdili pre tento rok účasť  nasledovných interpretov: Dubioza Kolektiv, Para, Vidiek, Kamp!, The Uniques, Midi Lidi, Ink Midget & Pjoni, Steaming Satellites, Hudba z Marsu, Vetroplach, Rara Avis, Moja reč, Rosy, Lixx, L Plus a Michael Kelso. Easthetic festival sa bude konať rovnako ako vlani v stredisku Hôrka, približne 10 kilometrov od Michaloviec. Permanentky na podujatie si záujemcovia a záujemkyne môžu zakúpiť v sieti Ticketportal. Cena dvojdňovej vstupenky je v súčasnosti 12 eur.

PUDING PANI ELVISOVEJ - GRAMATIKA: http://www.youtube.com/watch?v=eXSnFPxKhM0
SONICATES – THIS ONE: http://www.youtube.com/watch?v=sBifcwjtX9o
HOSTEL – DÁME SI W BARE:
https://www.facebook.com/video/video.php?v=1465094841588
KOLOWRAT – JA A SLEČNA TS:
http://www.youtube.com/watch?v=O5R225C67Ok

Oficiálne webové stránky Easthetic festivalu:

www.easthetic.sk
www.facebook.com/easthetic
www.twitter.com/eastheticfest

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie EASTHETIC FESTIVAL 2011

Top