Szatmosphere II

Michael Szatmary naživo aj s Tomášom Hudákom a skupinou TANX

Unikátny trojkoncert spája elektronickú muziky so živými nástrojmi a vytvorí neopakovateľnú atmosférou.

Hudobník ale aj novinár, televízny redaktor a vydavateľ Slovensko – židovských novín Delet Michael Szatmary vystúpi naživo 28. mája v Klube LOFT na Továrenskej ulici 14 v Bratislave.

28.  mája o 20tej hodine sa opäť postaví na pódium pred bratislavské publikum, ktorému predstaví nový koncertný program Szatmoshpere II. Na pódiu ho budú sprevádzať renomovaní muzikanti. Na basovej gitare zahrá SamoAlexander zo skupiny Pressburger Klezmer Band. Hrať na bicie bude bubeník a najznámejší slovenský lekárnik PeterStanko. Na pódiu sa tiež predstaví vynikajúca klasická umelkyňa - flautistka Verona Kramárová z Rakúska a akordeonistka a speváčka Snežana Jovič Werner rovnako z  Pressburger Klezmer Bandu. Spevácku premiéru si odbije mladá talentovaná speváčka Allie V.

Szatmosphere II ponúkne aj iné hudobné lahôdky v podaní dvojice Bene & Tomáš Hudák.  Duo sa prvýkrát stretlo pri nahrávaní piesne Vlastenecká, ktorá bol súčasťou satirickej relácie portálu sme.sk Svet Tomáša Hudáka. Track sa objavil aj na cédečku festivalu Pohoda, kde dvojica vystúpila vlani. Ich šou spája prvky stand-up comedy, talk šou a spevu. Raper Bene tento rok získal  dve nominácie na Radio_Head Award Rádia FM. Satirická relácia Tomáša Hudáka sa po troch rokoch presunula z TV SME na internetový portál tvnoviny.sk. 

A posledným účinkujúcim Szatmosphere II je slovenská synthipopová skupina TANX s výraznou speváckou osobnosťou Nelou Horváthovou ale aj jedinečným elektronickým zvukom.

Hostí bude do rána na afterparty zabávať známy slovenský DJ – Maroš Rašla

Viac na:
http://www.facebook.com/event.php?eid=189972484379821

Top