Beckovské slávnosti 2011

Beckovské slávnosti 2011 
    
Dátum/Date: 15. – 16. – 17. 07. 2011
Piatok-od 18:00hod.
Sobota-od 08:00hod.
Nedeľa-od 08:00hod.

Miesto konania/Place of event: pod hradom Beckov, Obec Beckov
Cena/Price:
predpredaj - 4EUR
na mieste - 5EUR

Čarovnú vôňu stredoveku so sebou privezú na koňoch rytieri. Nezabudnuteľné dobové ukážky bojov sú už tradične neodmysliteľnou súčasťou Beckovských slávností. Aj najmenšie ratolesti majú dôvod na radosť. Potešíme ich detským mestečkom s trampolínou, skákacím hradom ba aj lunaparkom. Naši horolezci sprístupnia pre
všetkých adrenalínových nadšencov rebrík na tunajšom brale. V MY aréne sa budú odohrávať diskusie na najrozmanitejšie témy. Spomeňme napríklad len cestovanie, vikingskú kuchyňu či kozmonautiku. Nebudú chýbať ani obľúbené Majstrovstvá sveta v hode vidlami Vidlomet 2011. Dúfame, že sa medzi vami nájde odvážlivec, ktorý prekoná minuloročný štyridsaťmetrový rekord, snáď aj vďaka novinke - vidlám tretej generácie JUNIOR.
Výťažok z podujatia poputuje už tradične na charitatívne účely. Fanúšikov dobrej slovenskej hudby určite poteší správa, že na ICS MUSIC STAGE vystúpia okrem iných aj také hviezdy ako ZUZANA SMATANOVÁ a TUBLATANKA. Sobota bude taktiež patriť obľúbenému futbalu, na ktorom privítame aj ostrieľaných harcovníkov z TV MARKÍZA.


www.beckovskeslavnosti.sk
 
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Beckovské slávnosti 2011

Top