SUNRISE Open Air 2011

Drum ´n´ Bass Stage

Nazdar mládež! Leto nám začína, počko sa vylepšuje a samé mini sukne kde sa len pozreš... No ale k veci! Mám tú česť, predstaviť vám umelcov na dramíku (drum and bass).

Takže o tancovačku na polámanú nôtu sa už klasicky postarali Bra3v3ku. Ja keď som dostal line up pred oči, tak som sa potešil velice prevelice, pretože hlavná hviezda večera bude baba a ja lúbim baby. Hlavne keď pekne spievajú. Volá sa JENNA G a je z Ninja Tune. (Keby ste nevedeli kde to je, tak Ninja Tune je vo Veľkéj Británii, je to take malé mestečko a býva tam kopec známych djs). O tejto babe by sa dalo strašne vela písať, ale keďže toto je newska aka first info, tak Vám toto musí stačiť!

<iframe width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/Fsa4vmTXm8k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="1280" height="750" src="http://www.youtube.com/embed/d6gWR2co4HM?rel=0&amp;hd=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ďalej sa nám predstavia aj DISASZT z Rakúska, RIDO z Čiech, potom ZERO METHOD z Maďarska, zahrá nám domáci projekt Gora a Dephzaca BIOFORMS, REDDOG a večne mladá dvojica BION & FEZRY. Viac info už čoskoro ! Taktiež sledujte náš event na FACEBOOK stránke  ... časom nahádžeme nejaké ďalšie infošky, takže nebojte nič. Tak Zatím!

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie SUNRISE Open Air 2011

Top