Gothoom & ECT Open Air Fest

Gothoom & ECT Open Air Fest
 
Dátum/Date: 19.8.-20.8.2011 od 17:00hod
Miesto/Place: Areál jazera TAJCH, Nová Baňa
Cena/Price: :
Permanentka: 19.8.-20.8.2011 od 17:00hod - 15,-Eur
Jednodňová - 20.8.2011 od 10:00hod. - 12,-Eur

Festival sa bude opäť konať v atraktívnom prostredí prírodného jazera Tajch v Novej Bani a po prvýkrát vo svojej histórii privíta veľkú zahraničnú hviezdu, ktorou sú gothic blackmetalisti GRAVEWORM. 

Veľkou udalosťou je aj vystúpenie českých  deathmetalistov HYPNOS, ktorí sa na scénu vrátili minuloročným vydaním MCD „Halfway to Hell“ a aj na živých vystúpeniach potvrdili, že štvorročná prestávka na nich vôbec nezanechala negatívne stopy. Žánrovú odbočku a súčasne spestrenie festivalu predstavujú punkrockové legendy KONFLIKT, ktoré prídu na festival Gothoom predstaviť svoju aktuálnu novinku „Somnium“. Ďalšími zahraničnými hosťami a zároveň predstaviteľmi modernejších deathmetalových žánrov budú belgickí deathcoristi RESISTANCE, no a samozrejme nesmie chýbať absolútna špička domácej, slovenskej a českej metalovej scény:
DOOMAS, GALADRIEL, DEMENTOR, SMASHED FACE, CRUADALACH, EUTHANASIA, ATTACK OF RAGE, EVERLASTING DARK, PYOPOESY, BRAINSCAN, HECATE, RESPITE, UNMOURNED, PEORTH, PERVERSITY, SAMSARA, DARCHAIC, PROTEST, EDAIN, GOD DEFAMER, AMOBIA, AVARION, PHANTASMA, PROSCRIBED, MACERACE, PORFYRIA.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Gothoom & ECT Open Air Fest

Top