TOTO JE HIP HOP 2011

POZNÁME ICE CUBEovu CREW NA TOTO JE HIPHOP!

ICE CUBE na jeho prvom koncerte na Slovensku bude sprevádzaný aj jedným z najlepších rapperov z West Coastu - W.C. - známy z projektu WESTSIDE CONNECTION (ICE CUBE – WC – MACK 10). Toto trojhviezdne spojenie má na konte albumy Bow Down a Terrorist Threats, a skvelé single Gangstas Make The World Go Round a titulnú Bow Down.
Mixovať na koncerte bude D.J. CRAZY TOONES (W.C.-ho brat) môžete ich spoločne poznať aj zo skupiny WC & THE MAAD CIRCLE, pretože ich singel West Up! je typická westcoastová klasika 90tych rokov, v ktorej samozrejme ICE CUBE nemohol chýbať, a zrejme práve táto vydarená skladba podnietila trojicu ICE CUBE, WC a MACK 10 že založiť WESTSIDE CONNECTION je to najlepšie čo mohli pre Hip Hop západného pobrežia v druhej polovici 90-tych rokov urobiť.
Okrem legiend West Coast Hip Hopu s ICE CUBE-om príde aj jeho syn s prezývkou DOUGHBOY – podľa role, ktorú stvárnil jeho otec v kultovom filme Boyz N The Hood. Ako vie rapovať sa môžete presvedčiť aj z ICE CUBE-ových aktuálnych singlov She Couldn’t Make It On Her Own a Ya’ll Know How I Am z nového albumu I Am The West.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie TOTO JE HIP HOP 2011

Top