Tribute to freedom - Pocta slobode

Tribute to freedom - Pocta slobode

hrad Devín, stredné nádvorie
štvrtok 25.augusta 2011 o 18:00hod.
Státie: od 25,-Eur(cena sa bude navyšovať)
VIP státie pod pódiom: 45,-Eur

Erik Burdon and The Animals
Richard Müller
Hrana - projekt Oskara Rózsu na hudbu M.Brezovského
Vladimír Mišík a E.T.C...

ERIC BURDON & THE ANIMALS
RICHARD MULLER
HRANA Oskar Rózsa: pocta Marekovi Brezovskému
Vladimír Mišík a E.T.C...

Hviezdy nad Dunajom!

Jeden z najvýznamnejších koncertov minuloročnej sezóny "Tribute to Freedom", ktorý bol prvý krát v histórii na hrade Devín, uviedol pred dvomi rokmi  hviezdu svetového rocku, speváka a leadra skupiny YES Jona Andersona so slovenskými hudobníkmi.
Minulý rok sa tradícia tohto koncertu rozvinula vystúpením svetoznámej speváčky Sinéad O´Connor, ktorú v programe doplnili Jana Kirschner a David Koller.
Tohoročný koncert bude 25. augusta a jeho hlavnými hosťami budú Eric Burdon & The Animals, legendárna skupina, ktorej hit „House Of The Rising Sun“ patrí dnes k svetovému hudobnému dedičstvu. Generačného partnera im bude robiť legenda československého rocku skupina E.T.C... so spevákom Vladimírom Mišíkom. Druhým vrcholom koncertu bude jeden z najvýznamnejších interpretov súčasnej slovenskej a českej mladej hudby, spevák a skladateľ Richard Műller. Absolútnym prekvapením bude určite prezentácia hudobného projektu Hrana, ktorý pripravil Oskar Rózsa s priateľmi –výbornými slovenskými muzikantami z pozostalosti po priam geniálne nadanom mladom skladateľovi  a hudobníkovi Marekovi Brezovskom. Hrana sa dnes stala priam kultovou  hudobnou záležitosťou veľkej väčšiny mladých ľudí na Slovensku.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Tribute to freedom - Pocta slobode


 

Top