The Subways

      The Subways prídu na Slovensko predstaviť svoj tretí štúdiový album.

Britská trojica The Subways sa po vystúpeniach na festivaloch Pohoda a Grape prvýkrát predstaví slovenským fanúšikom aj na samostatnom klubovom koncerte. Stane sa tak 28.10.2011 v bratislavskom klube MMC, kde príde kapela predstaviť svoj nový album Money and Celebrity.
Billy Lunn, Charllote Cooper a Josh Cooper založili kapelu v roku 2003, o dva roky neskôr vydali svoj debut Young For Eternity (2005) a ich definitívne zaradenie sa do hudobnej špičky potvrdili dvojkou All or Nothing (2008). Na svojom konte majú hity Oh Yeah, Rock & Roll Queen, Shake! Shake!, With You, či Alright, ich špecialitou sú však predovšetkým živé vystúpenia, plné energie a pozitívnych emócii a momentálne sú jednou z najcennejších live kapiel na svete. Tretí album Money And Celebrity, ktorý produkuje Stephen Street (Blur/The Smiths), by mal vyjsť v septembri a jeho predzvesťou je prvý singel It´s A Party, vydaný v júni tohto roku. „ Ešte minulé leto, keď hrala kapela u nás na Grape festivale, sme sa rozprávali, že po vydaní albumu by sa na Slovensko radi vrátili a zahrali si klubový koncert a podarilo sa“, hovorí jeden z organizátorov Ján Trstenský. 
Kapela už niekoľkokrát vystúpila na Slovensku aj v Čechách, kde si vytvorila početnú fanúšikovskú základňu, ak teda nestihnete bratislavský koncert, môžete The Subways vidieť aj v pražskom Lucerna Music Bare v nedeľu 30.októbra.
Vstupenky sa začnú predávať v stredu 6. júla za predpredajovú cenu 17,-€ na
www.grapefestival.sk, v sieti Ticketportál a u Dr.Horáka.

http://www.youtube.com/watch?v=SN5lplFhcyQ
http://www.youtube.com/watch?v=lLZvJ_rtZO8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=nkJZptg-iac&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=Uds2rTOs1l4&feature=relmfu

Top