NZ SHAPESHIFTER

NZ SHAPESHIFTER

Majestic Music Club, Bratislava
02.10.2011 o 20:00hod.


Často sa o nich hovorí ako o novom hudobnom fenoméne – unikátna zmes heavy soulu a drum´n´bassu kapely SHAPESHIFTER je rovnako drsná a impozantná ako krajina ich rodného Nového Zélandu. Behom posledných desať rokov táto päťčlenná partia celkom prepísala pravidlá tanečnej scény. Ich tri po sebe idúce albumy sa umiestnili na prvých priečkach nezávislých hitparád, stali sa hviezdami všetkých velkých festivalov v okolí a boli vyhlásený najlepším živým počinom Nového Zélandu. Spolupracovali s Joem Dukiem z dub/reggae kapely Fat Freddy's Drop a s Christchurch Symphony Orchestra, predskakovali rockerom z Tool na ich turné a zozbierali tri ocenenia na NZ BNET Music Awards za najlepší album, pieseň roku a najlepšie koncertné vystúpenie.
Vďaka schopnostiam, ktoré si vylepšovali počas nahrávania štyroch albumov a mnohých vypredaných koncertov, NZ Shapeshifter upevnili svoje ohromujúce sily na albume The System is a Vampire, ktorý spolu s limitovanou edíciou remixového EP vyšiel len koncom minulého roku.
Pokiaľ ste ešte nemali to šťastie a nezažili NZ Shapeshifter naživo, máte možnosť to napraviť a prísť si vychutnať ich live koncert 2.októbra do Majestic Music Clubu.

www.majestic.sk
www.openrock.sk

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie NZ SHAPESHIFTER

Top