Cigánski Diabli z Bahrainu na megakoncert 2011

Cigánski Diabli z Bahrainu na megakoncert 2011
                                    
Umelecká agentúra Mystik  Vás pozýva na exkluzívny megakoncert 2011 Cigánski Diabli a hostia. Orchester "Cigánski Diabli" je jedným z najlepších orchestrov v kategórii Etno a World Music na svete, ocenený  troma zlatými a troma platinovými platňami.
20-te výročie spoločnej tvorby Cigánski Diabli oslávia 24.11.2011 v NTC Sibamac  Aréna  jedinečným medzinárodným megakoncertom2011,  v ktorom exkluzívnym  spojením popredných svetových umelcov , temperamentu, jedinečnosti  či virtuóznej hudobnej interpretácie orchestra Cigánski Diabli zažijeme neopakovateľný umelecký zážitok. Je to tisíci koncert za posledných päť rokov. Megakoncert 2011 Cigánskych Diablov je výnimočné spojenie hudobných žánrov – od klasiky, cez jazz,  ethno, rock-pop a dynamickej gypsy music.
Na jednom pódiu sa stretne 100 umelcov, virtuózov, hudobné telesá,  ktoré  v minulosti spolupracovali a aj spolupracujú  s Cigánskymi Diablami . Svoju gratuláciu  odovzdá  na pódiu Diablom 30 členný Cigánsky orchester, Filharmónia Bohuslava Martinú Zlín, ruská operná diva Olga Buzko , Giovanni Ribichesu taliansky tenor , ktorý účinkuje aj v La Scale, český husľový virtuóz Jaroslav Svěcený , rakúsky klavírny virtuóz Paul Goulda, maďarskí husľoví virtuózi a primáši sto členného maďarského  orchestra  Buffo Rigó Sándor a Lendvai József Csócsi  ,Mário „Kully“ Kollár z Desmodu, Band Mila Suchomela a samozrejme Vaneska .. .
Exkluzívne
Po prvý krát exkluzívne odznejú na  Megakoncerte 2011 originálne a jedinečné aranžmány umeleckého šéfa orchestra  Cigánski Diabli Ernesta Šarköziho, ktorý je svetovou asociáciou cimbalistov vyhlásený za „svetového kráľa cimbalistov“.
Virtuozita, strhujúci rytmus, jedinečnosť –  Megakoncert 2011      
Cigánski Diabli a hostia ! Kultúrna udalosť roka 2011.

VSTUPENKY/TICKETS na Cigánski Diabli - Megakoncert 2011

Top