Šťastný a veselý Grejp

                                               V decembri Šťastný a Veselý Grejp
Pokiaľ by ste si chceli ešte v tomto roku pripomenúť letnú atmosféru Grape festivalu, môžete sa 10. decembra zastaviť v bratislavskom klube Ateliér Babylon a spolu s organizátormi sa v predvianočnom zhone trošku uvoľniť.
Pripravený je tak trošku netradičný program, ku kapelám Diego a Billy Barman, ktoré odohrajú svoje koncerty, sa pridá spevácky zbor SĽUKu a táto zostava si nacvičí aj spoločné vystúpenie.“ Chceme celú akciu poňať uvoľnene a s takým miernym nádychom Vianoc a aj preto nás potešilo, že dievčatá súhlasili, bude to veľký zážitok, ich spev je úžasný“, hovorí jeden z organizátorov Juraj Podmanický.
Billy Barman si navyše prizvú aj rôznych hostí, na pódiu pribudnú  husle, či cimbál a tak si po lete odpália konečne plnohodnotný klubový koncert. Hudobný program uzatvoria nádejní Block Sound Djs, ktorí budú hrať až kým neodíde posledný tanečník.  Keďže sa bude spomínať najmä na leto, nebude chýbať ani mini Urban Market, kde si ľudia budú môcť kúpiť výrobky mladých dizajnérov a šperkárov a klub vyzdobia aj obrazy Igora Derevenca. „ My sa tiež budeme snažiť  akciu si čo najviac užiť a budeme k dispozícii všetkým návštevníkom, ktorí sa nás pri lokši a punči môžu opýtať na čokoľvek ohľadne festivalu, prípadne povedať návrhy na jeho zlepšenie“. dodáva druhý z organizátorov Janči Trstenský.
Vstupenky sa predávajú v sieti Ticketportál v cene 8 €, počet je ale limitovaný, takže ak si chcete užiť grejpácku párty neváhajte.

Grape agency
office@grapefestival.sk
www.grapefestival.sk

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Šťastný a veselý Grejp

Top