HEX a hostia: DATASYSTEM, OCTOBER

HEX a hostia: DATASYSTEM, OCTOBER

v Dome kultúry Lúky, Vígľašská 1
14.12.2011  o  19:30 hod
Vianočný koncert
Skupina HEX odohrá svoj vianočný koncert vo svojom dlhoročnom koncertnom priestore v DK Lúky. Kapela nedávno vydala nové úspešné CD s názvom Ty a ja. Zahrá aj nové pesničky. Koncerty Hexu na Lúkach sú známe výbornou klubovou domácou atmosférou a  tento rok si prizvali aj kvalitných hostí DATASYSTEM (rock) a OCTOBER (U2 revival).
Bratislavská skupina Datasystem, v ktorej sa zišli hudobník a skladateľ Juraj Vitéz (Le Payaco), výtvarník a bubeník Viktor Frešo a basgitarista Peter Sedláčik, vydala koncom mája debutový eponymný album. Skupina vznikla v máji 2010. Datasystem hrá priamočiary rock n roll, v ktorom však je cítiť aj vplyvy anglickej gitarovej scény posledných rokov.
Skupina October vznikla symbolicky v októbri roku 2003 ako projekt ktorý nemal ambície predrať sa na veľké pódiá a k zvučným vydavateľom, ale ako prostá partia muzikantov s podobným hudobným vkusom. Názov October v sebe skrýva nielen mesiac vzniku kapely, ale aj druhý radový album skupiny U2 čo len potvrdzuje to, že skupina sa venuje interpretácii tvorby tejto írskej formácie. Po výmene na poste bubeníka v lete 2004 sa zostava stabilizovala a Aego, Ďuro, Marek a Noske tvoria ustálenú koncertnú štvoricu. October hráva pravidelne v kluboch po celom Slovensku. V repertoári má minimálne 30 skladieb z dielne U2, ktoré sa snaží po zvukovej stránke priblížiť čo najvernejšie originálu.
Prídte aj vy do Domu kultúry Lúky zažiť tento výnimočný klubový koncert.

Dátum: 14.12.2010 Streda
Začiatok podujatia: 19:30 hod
Miesto: Dom kultúry Lúky, Vígľašská 1, Bratislava - Petržalka
BUS: 59, 92, 95, 98, 99 zastávka Lúčanka
Vstup: Predpredaj: 3,50 €
            Na mieste:  5 €
Predpredaj:
www.ticketportal.sk
Linky: www.hex.sk, www.datasystem.tv, www.october.sk
Kontakt: Adrián Pullmann, 0910 407 930, adrian.pullmann@kzp.sk

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie HEX a hostia: DATASYSTEM, OCTOBER

Top