Silvester na Dunaji!

Silvester na Dunaji!
  
 
Mega Silvester v Bratislave!

Z dôvodu nešťastnej udalosti, ktorá zapríčinila požiar v takmer celom objekte areálu Cvernovky sme nútení pripravované podujatie Mega Silvester definitívne zrušiť.

Pripravovať to v alternatívnom priestore sa nám už nezdalo zaujímavé a preto sme prišli s niečím iným, tiež veľmi zaujímavým.

Silvester na Dunaji!

Nový, moderný a celkom určite jedinečný exkluzívny priestor v Bratislave priamo na vlnách rieky Dunaj.  Perfektná poloha, neuveriteľná panoráma s veľkou otvorenou plochou a dobrým parkovaním.
To sú v skratke dve vety, ktoré dokonale vystihujú loď na Tyršovom nábreží pri novom moste. Ideálne miesto na zábavu a dokonalý zážitok z posledných chvíľ strávených v tomto roku v kruhu svojich priateľov s výhľadom na najkrajšiu časť Bratislavy.

Čaro emotívnych momentov z príchodu Nového Roka zintenzívni nie len skvelý program, Le Grande House musique, ale aj oficiálny polnočný MEGA OHŇOSTROJ na Dunaji, ktorý budete mať ako na dlani.! Sledovať ho budete v teplúčku bez akejkoľvek tlačenice z bezprostrednej vzdialenosti a popritom Vám budú hrať známi a prestížni DJi, tie najväčšie hity roka 2011.

Čaká na vás spolu 9 hodín nepretržitej zábavy, darčeky od partnerov v hodnote 1 500€ a občerstvenie pre všetkých. Začiatok plánujeme na 21:00. Pri vstupe servírujeme  „sladký“ welcome drink.

Priestor je obmedzený kapacitou 500 ľudí a rozdelený do dvoch zón: Sedenie a Státie.

Ceny vstupeniek:
Predpredaj / ticketportal/ - 9€

POZOR!!!!
Miesta na sedenie a rezervácie stolov  možné získať jedine pri osobnom odbere.
Viac info o vstupenkách získate na
info@megasilvester.sk .

Viac info o podujatí na www.megasilvester.sk a www.riversclub.sk .
 
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Silvester na Dunaji!

Top