Silvester na Dunaji!

Exkluzívne tanečne podujatie Le Grande House sa lúči so starým rokom, ako inak než veľkolepo!

Podujatie, ktoré šiestym rokom pôsobenia pravidelne prináša novú dimenziu zábavy v najväčších  kluboch a party priestoroch nielen na Slovensku.  Produkuje a spája svet najmodernejšej elektronickej hudby, ktorá má stále viac fanúšikov. Prináša im nové zážitky, radosť z pretancovanej noci a sprievodného programu. Reč je stále o podujatí Le Grande House a jeho viac ako dvestom pokračovaní,   ktoré tento krát bude veľkolepo v Bratislave vítať Nový rok 2012.

Posledná party tohto roka z dielne Charlie & Clubber Community sa odohrá v priestoroch lode na Tyršovom nábreží v blízkosti Nového mosta, ktoré sa pýši najkrajším výhľadom na Bratislavu. Ponúka možnosť príjemne strávených posledných chvíľ starého roka v kruhu svojich priateľov.

Počas deväť hodinového programu sa predstavia prestížny umelci a tanečníci a samozrejme DJi, medzi inými aj rezidenti tejto party Charlie Clubber a Laddy M.

Dvojica ktorá reprezentovala našu krajinu vo viac ako däviatich štátoch sveta, medzi inými aj v Španielsku, Anglicku, Egypte aj na Cypre, patrí k slovenskej špičke. Dlhoročné skúsenosti v oblasti dídžejingu a organizácie veľkolepých eventov priniesli svoje ovocie až v roku 2009, kedy Charliemu vydalo španielske vydavateľstvo na oficiálnej CD kompilácií „Ibiza Deejay Session“, vlastnú skladbu s názvom „Party Shaker“. V tom istom čase sa zatiaľ ako jediný Slovák dostal za mixážny pult do vychýrených kluboch ako Amnesia na Ibize a Ministry of Sound v Londýne.  Spolu s najžiadanejšou slovenskou djkou tvoria pár, ktorí svoju vášeň z hudby radi prenášajú na druhých o čom vás určite presvedčia aj túto noc. 

O vizuálny zážitok sa postará zoskupenie Mystique, ktorí predvedú umenie v štýle akrobacie s pyrotechnikou, ohňom a mystickú tanečnú šou plnú farieb.           
                                 
Najväčším zážitkom a prežitkom, ktoré okorení toto podujatie bude bez pochýb oficiálny polnočný Mega ohňostroj Bratislavy. Bude trvať celých 10 minút a svetlice budú vypúšťané z neďaleko pristavenej lode.
Z bezpečnej vzdialenosti a tepla si toto jedinečné privítanie Nového roku môžete vychutnať  spolu s nami a stráviť na jednej z najprestížnejších slovenských tanečných nocí Le Grande House.

Viac informácií o podujatí nájdete na www.megasilvester.sk

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Silvester na Dunaji!

Top