LONGITAL (SK) + ZAPASKA (UA)

LONGITAL (SK) + ZAPASKA (UA)
  
 
Draky sa vracajú
Longital (SK) + Zapaska (UA), hudobné dvojice na spoločnom turné


2.2. 20:00 LONGITAL (SK) + ZAPASKA (UA)
štvrtok   
                                      
vstupné: predpredaj 6 €
v deň koncertu 8 €

Spojenie hudobných dvojíc prinieslo na jar minulého roka čarovnú šnúru koncertov. Dva dvojhlavé draky Longital a Zapaska preto vyrážajú po slovenských a českých mestách po druhýraz, potvrdzujúc, že dvaja ľudia na pódiu sú plný počet. Bratislavský koncert navyše prinesie prepojenie dvoch hudobných svetov v piesňach, ktoré Longital a Zapaska zahrajú spolu. Zároveň to bude posledný domáci koncert Longitalu pred turné v USA a Kanade.

Longital spája beaty so slákom a gitarou, poctivú pieseň s elektronickou divočinou, sen s prenikavo zachytenou realitou. Muž a žena, v dokonalej harmónii svojich nástrojov zlučujúci zdanlivé protiklady. Shina a Daniel Salontay prekračujú hranice a prinášajú správy zo sveta gitár, mačiek, lietadiel, Mesiaca ubúdajúceho i dorastajúceho. www.longital.com

Zapaska vo svojom svete kombinuje tradičnú ľudovú hudbu s vplyvom blues, hip hopu ale i lo-fi minimalizmu. Yana Shpachynska a Pavlo Nechytaylo prinášajú ukrajinský pohľad na indie pop, vyznačujúci sa tanečnosťou folklóru a krehkosťou poézie zároveň.
http://www.myspace.com/3apaska

 
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie LONGITAL (SK) + ZAPASKA (UA)

Top