LONDON CALLING

LONDON CALLING

Dátum: 27.01.2012, 21:00 hod
Miesto predstavenia: River's club, Tyršovo nábrežie, Bratislava

Absolútne nekomerčná záležitosť ktorá má za cieľ priblížiť sound svetového djingu, veľkomesta Londýn vo vybraných Slovenských kluboch. V štýle pravého anglického undergroundu sa 27. januára v podpalubí lode Rivers predstaví hosť pravidelne vystupujúci vo vychýrenom klube Ministry of Sound, ktorý v roku 2010 získal prestížne ocenenie „The Best World Club 2010“.Sam Bylett patrí medzi mladých talentovaných DJov a producentov, ktorý sa pravidelne objavuje za mix pultom nie len v Anglicku, ale aj Írsku, na Miami a Ibize.
Supportovať mu budú aj hlavní predstavitelia Le Grande House, Charlie Clubber a Laddy M.
Charlie Clubber má s anglickou klubovou scénou dlhoročné skúsenosti o čom svedčí viacero hraní v kluboch ako napríklad The Whitehouse, Zoo club, H-bar, Barndance, Suga qube a dokonca aj v spomínanom Ministry of Sound. Pozíciu DJa v prestížnych anglických kluboch zastávala aj Laddy M, ktorá sa predstavila okrem iných aj v rámci svetoznámeho pochodu Gay Parade v kluboch Al Duomo, Heist a Coalition v prímorskom Brightone. Pre slovenské publikum je ich štýl hrania dobre známy, no v túto noc bude všetko inak....
Ak ste v Londýne nikdy neboli a máte chuť okúsiť pravú zábavu pod taktovkou DJa z najznámejšieho klubu na svete, 27. Januára by ste Rivers club nemali obísť.
Vyhradený priestor klubu a podbalubia je obmedzený kapacitou len pre 200 ľudí!
(Stage bude v podpalubí a priestor bude upravený tak aby pripomynal pravú undeground party)
Preto odporúčame vstupenky rezervovať včas v sieti ticketportal. Uvádzavia cena vstupenky v prepredaji od 7€.
Viac info na
www.charlieclubbers.net

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie LONDON CALLING

Top