MONKEY BUSINESS+PSH

Monkey Business & PSH - Spoločné turné 2012

Monkey Business, PSH a ľadovo namrazený Jägermeister prinášajú veľkolepú udalosť, ktorou je spoločná tour oboch kapiel po Českej republike a Slovensku. Unikátne spojenie dvoch hudobných projektov rozdielnych žánrov, ktorých spolupráca naberala v posledných rokoch na intenzite.

Vďaka kooperácii medzi Monkey Business a PSH došlo k postupnej aproximácii kapiel i teamov okolo nich, čo logicky vyústilo práve do spoločného turné o desiatich zastávkach. Roman Holý produkoval napr track Podpantoflák a spolupracoval na Čo bude až nebude rap. Obe veci z posledného albumu PSH Epilog (Bigg Boss, 2010). Z predchádzajúcej Orikoule (Bigg Boss, 2008) má prsty napríklad v tracku Hviezdna star a v súčastnosti pracuje na dvoch veciach pre Vladimirovú druhú sólovú platňu, ktorá by mala vyjsť tento rok na jeseň. Matěj Ruppert je častou vokálnou výpomocou na doskách i live shows a Vladimir 518 na oplátku hosťoval na doske Neruda. Na albumoch JAR aj Monkey Business sa objavil napr aj James Cole, čo len podtrhuje dlhoročnú previazanosť práve s labelom Bigg Boss.

Určite ale v prípade tour nejde len o spoločné koncerty dvoch spriaznených kapiel, ale o skutočné prepojenie a splynutie dvoch známych hudobných subjektov. Dve slávnej kapely v jednej show! Monkey Business v súčasnosti intenzívne pracujú na naštudovaní hudobného materiálu PSH a v pláne je vždy jedna kompaktná, dvojhodinová show, kde sa budú navzájom prelínať repertoár oboch kapiel. Prepojia sa tak nielen muzikanti samotní, ale predovšetkým dve obrovské fanúšikovské základne. Bratislava, Jablonec nad Nisou, Praha, Hradec Králové, Příbram, Ostrava, Olomouc, Brno, Plzeň a České Budějovice tak zažijú bezpochyby naozajstné volanie divočiny a jednu z hudobných udalostí tohto roka.

Spoločnú tour Monkey Business & PSH prináša Bigg Boss, Devil Inside a Jägermeister, vynikajúce plagáty vytvoril Vladimir 518.


Ďalšie informácie budeme postupne zverejňovať na webe biggboss.cz

VSTUPENKU/TICKETS na podujatie MONKEY BUSINESS+PSH

Top