WOLFGANG FLÜR (ex-KRAFTWERK)

ELECTRIFY YOUR MIND _FM
Special DJ guest WOLFGANG FLÜR
(ex KRAFTWERK)


dátum: 31.3.2012 (sobota)
miesto: NU SPIRIT CLUB, Šafárikovo nám. 7., BA
začiatok/koniec: 20:00 / 05:00
DJ´s: Diablo & Krto & Richard Riegel aka DJ Liquid
Special Guest DJ: WOLFGANG FLÜR (de)(ex KRAFTWERK)
Music: electro clash, electrohouse, indie pop, synth pop,…


WOLFGANG FLÜR
Už v sobotu 31. marca poctí bratislavský Nu Spirit Club v skutku vzácna návšteva. Bez nemeckej kapely Kraftwerk by asi dodnes neexistovala elektronická hudba a ani množstvo kapiel, medzi nimi Depeche Mode, The Cure, Muse, Coldplay a mnohí ďalší, pre ktorých bol Kraftwerk vzorom a inšpiráciou. Jeden zo zakladajúcich členov „dűsseldorfského elektropodniku“, dnes 64-ročný Wolfgang Flűr bude v Nu Spirite obsluhovať mixpult poslednú marcovú sobotu v rámci akcie Electrify Your Mind. Vstupenky na túto jedinečnú akciu sú dostupné v sieti Ticketportal a Tixy.
Wolfgang Flűr, v kapele pôsobil počas ich najúspešnejšieho obdobia (1973-1987), bol pri všetkých zásadných hitoch a úspechoch skupiny (piesne Autobahn, Trans-Europa Express, Die Roboter, Das Modell,...). Wolfgang sa aktuálne venuje svojmu hudobnému projektu Yamo, produkuje a spolupracuje s inými umelcami, ale hlavne po celom svete vystupuje ako DJ. Špičková elektronická hudba v štýle KRAFTWERK a ku tomu projekcia s archívnymi fotografiami a videami z éry skupiny. Večer na ktorý sa nezabúda. Hudobník do Bratislavy pricestuje už o deň skôr a chce si ísť pozrieť bratislavské kluby. Večer pred akciou zavíta aj do Rádia FM ako hosť dvojice Baláž & Hubinák. Počas večera budú Wolfgangovi supportovať DJ´s Diablo & Krto a Richard Riegel aka DJ Liquid. Viac info:
www.nuspirit.sk
Predpredaj vstupeniek. V predaji iba 300 vstupeniek!


FCB udalosť
http://www.facebook.com/events/342140749152530/
Osobná pozvánka od Wolfganga Flüra
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bh0eW0ZJvQA
TV spot
http://vimeo.com/37784420
Electrify Your Mind on Gluuu.tv - 4.vydanie: special  interviews with Chris Corner /IAMX/, Vince Clarke /Erasure/, Vanda Choco & Armin Effenberger /Cartonnage/
http://vimeo.com/37793579

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie WOLFGANG FLÜR (ex-KRAFTWERK)

Top