Vražda v Bakchuse

Vražda v Bakchuse
  
 
Vražda v Bakchuse!
/ úprava Nikita Slovák /

Dátum:
28.04.2012 o 19:00h- Premiéra
05.05.2012 o 19:00h
18.05.2012 o 19:00h
Miesto predstavenia:
Vináreň Bakchus, Hlboká cesta 5, Bratislava

Po tridsiatich rokoch úspechov v Anglicku, Nemecku a Rakúsku premiérovo prichádza aj na Slovensko žáner prezývaný „Crime&Dinner“, alebo po našom ,, Vražda pri večeri“ - kríženec spoločenskej hry a detektívky. Obrovská popularita tohto žánru, desiatky videí na Youtube, státisíce nadšených divákov, ale aj renesancia kulinárskeho umenia sa pričinili o to, že už aj Slováci majú šancu, ako obrovský počet divákov na celom svete, stať sa obdivovateľmi tejto kuchársko-divadelnej lahôdky. A to exkluzívne iba vo vinárni Bakchus na Hlbokej ceste 5 v Bratislave.

Základom tejto mimoriadne interaktívnej hry, kde sa zapája do riešenia zločinu každý kto má chuť a záujem, je skvelá kuchyňa, útulné priestory pre ohraničený počet divákov, vtipná a hlavne dobrá zápletka no a samozrejme skvelí herci.

Toto všetko prináša námet anglického autora Kena Russela v nápaditej slovenskej verzii Nikitu Slováka, režiséra jazzového muzikálu Kráľovná spieva blues, hudobnej komédie Podfuk a najúspešnejšieho slovenského muzikálu v novodobej histórii Príbeh ulice.
cena: 34€

V cene vstupenky je 3-chodová večera.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Vražda v Bakchuse

Top