Free Fiesta by Heineken

Free Fiesta by Heineken
  
 
Dátum: 28.04.2012 od 21:00h
Miesto predstavenia: Majestic Music Club, Bratislava

Unikátny projekt Banderass Media v spolupráci s Le Grande House prinášajú nadšencom tanečnej elektronickej hudby festival – FREE FIESTA!
Táto pilotná akcia má ambíciu stať sa so svojou mesačnou pravidelnosťou najväčšou oslavou elektronickej hudby v Bratislave. Za podpory tých najprestížnejších slovenských DJov a umelcov sa tak, veríme, stane od prvých „vydaní“.
Hlavnou myšlienkou projektu je spojiť fanúšikov tanečnej scény, sprístupniť sound svetového formátu a šíriť tak hudobnú osvetu kvalitnej hudby aj na Slovensku. Projekt podporuje slovenských profesionálnych, ale aj začínajúcich umelcov, preto ak máte talent a nemáte priestor na realizáciu, dajte nám o sebe vedieť.
Historicky prvé vydanie FREE FIESTA odštartuje 28.4. v MMC aj najúspešnejšia slovenská dvojica Charlie Clubber a Laddy M. O ich kvalitách nie je pochýb, čoho dôkazom sú vystúpenia v  Anglicku, Španielsku, Maďarsku, Poľsku, v Čechách a Egypte, ale aj na Cypre a dokonca aj priamo v najznámejšom klube na svete Amnesia na Ibize.

Vďaka partnerom, ktorí podporili túto myšlienku a spoločnosti Heineken je FREE FIESTA dostupná ZADARMO.

Vstup na plochu ZDARMA!
Vstup na tribúnu: 3.-
VIP stôl pre štyroch: 80.-

Cena VIP zahŕňa:
- vstup pre štyri osoby na balkón VIP
- sedenie pri stoloch s obsluhou
- fľaša Jack Daniels, alebo Vodka Finlandia
- slané pochutiny na stole
- vlastná fajčiareň
- vlastná toaleta
 
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Free Fiesta by Heineken

Top