Načo čakať - T.R.J.O.F tour 2012

Načo čakať - T.R.J.O.F tour 2012
  
 
27.jún. 2012 o 19:00- Načo čakať – Veľmi šansónový večer umeleckej skupiny T.R.J.O.F s Igorom Šimegom a ich hostia Katarína Koščová, Tomáš Ducký, Miroslava Marčeková

26.júl 2012  o 19:00 - Načo čakať - Veľmi swingový večer umeleckej skupiny T.R.J.O.F s Igorom Šimegom a ich hostia.

23. august 2012 o 19:00- Načo čakať - Veľmi popovo muzikálový večer umeleckej skupiny T.R.J.O.F s Igorom Šimegom a ich hostia.

Jedinečné koncertné predstavenie Igora Šimega francúzskych, slovenských aj anglických, a nielen šansónov, s hosťami Katarínou Koščovou, Miroslavou Marčekovou, Tomášom Duckým a okúzľujúcim orchestrálnym kvartetom Neosolium String Quartetpod vedením Michala Hudáka. Publikum sa môže tešiť na nevšedný zážitok plný krásnej hudby, príbehov a množstva prekvapení.

Trilógia koncertných predstavení „NAČO ČAKAŤ?“ je jedinečnou kombináciuo skvelých spevákov formácie T.R.J.O.F. a ich gistí, troch troch hudobných žánrov a výbornej kombinácie koncertu, divadelného predstavenia a obľúbenej talk šou so živou hudbou v atraktívnom prostredí. Igor Šimeg – šansón, Tomáš Horváth - swing a Peter Makranský – pop, dohromady T.R.J.O.F., sú Vašimi hostiteľmi, dejateľmi aj priateľmi tohoto nie všedného zážitku.
 
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Načo čakať - T.R.J.O.F tour 2012

Top