The Cavern Beatles /UK/

The Cavern Beatles /UK/
Majestic Music Club
14.7.2012    20:00

Prežite realistický koncert Beatles! Už roky sú The Cavern Beatles kritikmi aj publikom po celom svete označovaní za „The No. 1 Beatles Tribute Band!“.    

     Táto liverpoolska kapela je tak obľúbená a presvedčivá, že ju club Cavern, ktorý je považovaný za kolísku britského popu a v ktorom samotný The Beatles odohrali niekoľko stovák koncertov, poctil povolením použiť svoje meno v jej názve.
     Podstata ´tribute bands´ nespočíva len v tom aby vyzerali a zneli ako ich slávny vzor, ale taktiež je dôležité aby zachytili skutočnú podstatu umelca a náladu doby, a v tomto ohľade sú Cavern Beatles lídrami vo svojej profesii. Ako muzikanti preskúmali piesne The Beatles do najmenších detailov od prstokladu na strunových nástrojoch až po každý úder do bicích.            Kritici často chvália aj ich hlasové schopnosti, pretože vďaka tomu, že sa všetci štyria členovia narodili a vyrastali v Liverpoole, majú jednu obrovskú hlasovú výhodu – prirodzený liverpoolsky prízvuk!
     Dvojhodinový kocert plne odohraný a odspievaný naživo, s autentickými nástrojmi, kostýmami a originál zvukom vám dodá pocit, že ste sa preniesli v čase do 60-tych rokov a nebudete sa chcieť vrátiť späť.
     Po celom svete, kde hrali, tam zanechali dobrý dojem a získali len pozitívnu kritiku; napríklad Vencouver Press napísali: „Úžasné! Bolo to ako reinkarnácia ´božskej štvorky´. 80 minút čistého zázraku, The Cavern Beatles boli do bodky tak dobrí, ako sa o nich píše, akurát že ešte o niečo lepší.“


Ticketportal:
státie -   26.-
sedenie - 29.-
VIP -   39.-

Videá:
http://www.youtube.com/watch?v=SpMZALKKe7E
http://www.youtube.com/watch?v=W-HUZYZygYM

www.cavernbeatles.com
www.majestic.sk
www.banderassmedia.eu
www.paulis.de

 
http://www.facebook.com/events/375797112473471/

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie The Cavern Beatles /UK/

Top