The Continental Singers

The Continental Singers
Dátum: 10.8.2012, 19:00h
Miesto predstavenia: Kostol sv.Vincenta de  Paul, Tomášikova 8, Bratislava - Ružinov

Mladí umelci z medzinárodnej hudobnej formácie Continental  Singers  zavítajú v rámci svojho turné po Európe opäť do Bratislavy. Budú spievať, tancovať a sprevádzať ich bude kvalitný mládežnícky orchester.

Nový program- leto 2012: MERCY MATTERS

"Mercy  matters" -Na milosti záleží- hovorí o najväčšom dare ľudskej histórie. V piesňach a svedectvách  The  Continentals vysvetlia mladí umelci  vzťah medzi človekom a Bohom.  Je to dar zhora, ktorý si  nezaslúžime a i napriek tomu ho máme zadarmo. Teenageri a dospelí, ale aj deti si vychutnajú koncert. Program je silnou  podporou pre kresťanov a tiež je skvelou príležitosťou ako povedať nekresťanom o hodnotách, ktoré kresťania vyznávajú.

Program je rôznorodý a obsahuje piesne napísané  a aranžované špeciálne pre The Continentals.
Veľkú časť programu tvoria úplne nové rockové skladby , no popri  jemnejších piesňach  zaznejú  aj najhranejšie pesničky  minulého roka, ktoré sú príliš pekné a hodnotné na to, aby hneď upadli do zabudnutia.

Príďte na koncert nabitý súčasnou hudbou a technikou, a zažite energiu, ktorá je typická pre Continentals! Zrozumiteľná a jasná správa o Božej láske. Pripravte sa na zážitok, čo zasiahne i vás- skúsenosť, ktorá dokáže zmeniť  život. Na milosti záleží, ide vždy o požehnanie!


seniori a študenti: 3 €
deti do 10 rokov: vstup voľný

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie The Continental Singers

Top