Desmod a Cigánski Diabli

Exclusívna rock & ethno  tour
Desmod a Cigánski Diabli
finálny  koncert 12.12.2012 – Bratislava Istropolis

Exkluzívna tour  bude skvelým dramaturgickým a hudobným spojením dvoch bravúrnych slovenských hudobných leadrov a to Desmod – šesťnásobný držiteľ ocenenia Slávik  s vynikajúcim svetovým  ethno orchestrom Cigánski Diabli.  Veľmi zaujímavé stvárnenie rocku a dynamickej gypsy music,  či v duete Kulyho a Silvii Šarkozi, či Kulyho v doprovode Cigánskych Diablov  pritiahne divákov obidvoch leadrov našej top hudobnej scény.
DESmod, držiteľ mnohých ocenení, vrátane šiestich Slávikov, cien SOZA a OTO koncertoval s mnohými zaujímavými hviezdami nielen slovenskej a českej hudobnej scény (IMT Smile, Chinaski...), ale tiež s ruským armádnym súborom Kalinka, či so svetovou legendou, britskou skupinou Nazareth.

Cigánski diabli sa môžu pochváliť spoluprácou s Gipsy Kings, Bettina Castaño & Flamenco group, Paulom Gouldom a Viedenským sláčikovým kvartetom, Cyperským symfonickým orchestrom z Nikózie, Lucií Bílou, Petrom Dvorským a mnohými ďalšími. Tento svetovo uznávaný orchester je držiteľom troch zlatých a troch platinových platní v kategórii Ethno World Music.

Táto výnimočná fúzia  hudobných žánrov nám zaručí nevšedný a jedinečný  hudobný zážitok , kde v hitoch Desmodu ako Lavíny, Vyrobená pre mňa, V dolinách.... zaznejú úžasné sóla Ernesta Šarkózi , či husľové a klarinetové sóla Cigánskych Diablov.
Repertoár Cigánskych Diablov skvele doplnia  rockové  aranžmány skupiny Desmod a samozrejme leader skupimy Mário Kully Kollár.

Rock & Ethno Tour 2012 štartuje 17. novembra v Divadle Andreja Bagara v Nitre a pokračuje 20. 11. v Dome odborov v Žiline, 21. 11. v Ministry of Fun v Banskej Bystrici, 22. 11. v Dome kultúry Ružomberok, 26. 11. v Dome kultúry Myjava, 27. 11. ODA, Trenčín a posledný novembrový koncert bude 28.11. v Dome umenia v Piešťanoch. Termíny decembrovej časti turné: 2. 12. Spoločenský dom Košice, 3. 12. Dom kultúry Liptovský Mikuláš, 5. 12. Dom kultúry Komárno, 17. 12. Dom kultúry Trnava. Turné vyvrcholí dvoma bratislavskými koncertami v Istropolise – 11. 12. a 12.12.2012. Všetky koncert začínajú o 19. hodine.

Špeciálne pripravený song
Rock & Ethno Tour 2012
Hosť koncertov : Nika Karch

Informácie a kontakty:

Project manager: Gabriela Urbanová – Umelecká agentúra Mystik

VSTUPENKY/TICKETS čoskoro v predaji..

Top