The Golden Voices of Gospel

The Golden Voices of Gospel

03. decembra, 2012, pondelok, o 19.00 hod.
Skalica, Kostol sv. Františka Xaverského v centre mesta

05. decembra 2012, streda, o 19.00 hod.
Rimavská Sobota, Reformovaný kostol

6. decembra 2012, štvrtok, o 19:00 hod.
Kresťanské centrum AC, Bratislavska 1 - Košice

17. decembra 2012, pondelok, 19.00 hod.
Bratislava- Petržalka, Kostol Svätej Rodiny

18. decembra 2012, utorok, 19.00 hod.
Dunajská Streda, Reformovaný kostol

Tlieskajte rukami, dupte nohami, kričte Haleluja!
Spev černošskej gospelovej skupiny priamo z Harlemu Vás dostane do tej správnej vianočnej nálady. Dwight Robson a jeho Zlaté gospelové hlasy Vás pozývajú vypočuť si hudbu, ktorá sa Vám dostane pod kožu! S typickou melanchóliou, ale i nadšením zaspievajú známe skladby ako „Oh, Happy Day“, „Glory, Glory Halleluja“, „When the Saints“ a mnoho ďalších.

Reverend Robson pracoval štrnásť rokov ako farár a počas tejto doby bol navrhnutý, aby spravoval odbor chrámovej hudby. Túto úlohu plnil s veľkou oddanosťou, venoval sa detskému zboru, zboru dospelých a inštrumentálnej skupine. V roku 2000 Dwight založil skupinu Voices of Gospel. Od tej doby videlo ich vystúpenia už viac ako milión divákov po celej Európe. V mestách ako Berlín, Bern, či Viedeň sú vianočné koncerty Zlatých hlasov už pravidelnosťou.

Kto tvrdí, že pravý gospel môžu spievať len černosi, má asi pravdu. Táto hudba má v sebe časť afro-americkej histórie a kultúry.

Skupina charizmatických černochov Vás očarí nielen krásnymi hlasmi, ale najmä duchom Vianoc, ktorý svojim spevom prenesú na všetkých prítomných. Do Košíc prídu so svojim typickým mottom: „Let’s Have Church Tonight!“

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie The Golden Voices of Gospel

Top