Inna

Mladá a vyzývavá Inna v exkluzívnom koncerte v MMC
Inna; 23.11.2012 o 20:00; Bratislava – MMC
Je mladá, krásna, talentovaná a sexy. A jej prenikavý hlas vzbudzuje u nejedného chlapa zmyselné predstavy. Do bratislavského klubu MMC príde 23. novembra speváčka, ktorej tvár poznáte z časopisov a jej hity si pospevujete so svojím rádiom. Banderass Media v spolupráci s MMC pripravujú exkluzívny koncert speváčky Inna ! Jej letné hity ťa zohrejú aj v chladnom počasí.

Po Paríži, či Los Angeles nasleduje Bratislava

Málokedy prídu na Slovensku aktuálne hviezdy zo zahraničných hitparád. No koncert speváčky Inna bude naozaj výnimočný. Jej hviezda stúpa na vrchol svetových hitparád. Rumunská speváčka Elena Alexandra Apostolean ktorú všetci poznajú pod menom Inna príde do bratislavského klubu MMC potom, čo očarila Paríž, Los Angeles, či Mexico City. Medzi fotením pre slávne časopisy a magazíny, nakrúcaním videoklipov, prezentáciou v médiách a nahrávaním singlov si Inna nájde čas aj na živé vystupovanie. Nezabúda totiž na svojich fanúšikov, lebo práve komunikácia s nimi je pre ňu veľmi dôležitá. Ustavične na sebe pracuje, lebo si je vedomá, že aj ju môže postihnúť syndróm vyhasnutej hviezdy. Preto neustále nahráva nové skladby, ktoré sa páčia ľuďom.

Raketový štart a úspech po celom svete

 Inna pôvodne vystupovala so skladbami v rodnej rumunčine. Po dohode s producentmi ich pretextovala do angličtiny a začala mať s nimi úspech po celom svete. Inna debutovala v roku 2008 singlom Hot z rovnomenného albumu.

http://www.youtube.com/watch?v=1rh3_r0nbKs

Okamžite sa z neho stal veľký hit.
Aj druhý singel Love atakoval popredné miesta hitparád.

http://www.youtube.com/watch?v=p5orQBJoTq4

 Jej pesničky sa rozleteli do celého sveta. Napríklad vo Francúzsku mala v prvej desiatke až päť singlov! V UK zožala úspech hneď  troma singlami v prestížnom rebríčku UK Singles Chart. Ďalší hit Sun is Up malo na YouTube takmer 47 miliónov pozretí! 

http://www.youtube.com/watch?v=VNfFTuIk-dQ

    V júni v roku 2011 sa vydala na prvé veľké európske turné a vypredané sály hovoria za všetko. Veľký úspech zažila napríklad na prestížnom festivale Summerfestival v Belgicku. Aj vďaka svojmu temperamentu, ktorý zdedila vo svojej

rumunskej náture, sú jej koncerty veľmi živelné, plné energie a nespútaného divokého
tanca.             Okrem tanečnej hudby sú v jej tvorbe aj prvky RnB. Inšpiruje sa tiež Davidom Guettom, Kelly Rownlandom, Kylie Minogue, či Beyoncé. Speváčka sa pomaly pripravuje na kariéru v USA a jej horúci imidž a chytľavé piesne ju na to priam predurčujú. Už teraz ju svetoví producenti prirovnávajú k speváčkam ako Shakira, Lady Gaga, či Rihanna.
 Preto nezabudnite, že už 23. novembra o 21:00 vystúpi bratislavskom klube MMC Inna. Príďte si zaspievať hity, ktoré tak dobre poznáte z rádií a nepremárnite jedinečnú šancu vidieť Innu a jej stúpajúcu hviezdu. Inna ukáže svoje ladné krivky, a najmä lahodný hlas,  už čoskoro aj Bratislave.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Inna

Top