HELLOWEEN

21. marca 2013, BRATISLAVA, HANT Aréna na  Pasienkoch
24. marca 2013, BREZNO, Mestská aréna

Zrejme si budete dobre pamätať turné HELLOWEEN pod názvom "Hellish Rock Tour" z rokov 2007/8 s veľmi špeciálnym hosťom GAMMA RAY.  Šnúra vtedy obmotala 34 krajín s celkovým počtom  95 koncertov v Európe, Ázii, Severnej aj v Latinskej Amerike.
Pre tých, čo nemali šancu navštíviť a zažiť  na vlastné oči a uši príbuzenský  metalový tandem,  ale aj skalní fanúšikovia, ktorí si nenechajú ujsť   žiadnu príležitosť vidieť HELLOWEEN a GAMMA RAY, prichádza "Hellish Rock Tour Part II" s novými skladbami.  HELLOWEEN naviac finišuje s novinkou pripravovanou pre rok 2013. K nadchádzajúcej šnúre sa vyjadril Michael Weikath nasledovne: "Atmosféra v zákulisí bola vtedy veľmi špeciálna a opäť sa veľmi tešíme na spoločné turné." Niekdajší spoluzakladateľ HELLOWEEN a terajší líder GAMMA RAY Kai Hansen dodáva: "The Hellish Rock Tour jednoznačne považujem za doterajší vrchol v koncertnej histórii oboch skupín a všetci z nás si to nes-mierne radi zopakujeme."
HELLOWEEN a GAMMA RAY na Slovensku vystúpia v rámci "The Hellish Rock Tour pt.II" 21.3.2013 v Bratislave, Hant aréne na Pasienkoch a 24.3.2013 v Brezne,  Mestkej aréne. Vstupenky od budúceho týždňa v sieti  Ticketportal.sk

Top