MND presents Ronin's Bday Bash w/ Loefah, Mc Chunky, goldFFinch

MND presents Ronin's Bday Bash w/ Loefah, Mc Chunky, goldFFinch

15. 12. 2012
start 21.00
Nu Spirit club, Bratislava


Naozaj špeciálne predvianočné vydanie MidnightDubs párty sa odohrá 15. Decembra už tradične v NuSpirit Clube. MND s podtitulom Ronin's Bday Bash prinesie do hlavného mesta rovno dve veľké mená klubovej bassovej scény a ďalších zahraničných i domácich interpretov.

Jednoznačným headlinerom je skutočný pionier dubstepu a bassového zvuku, londýnčan LOEFAH, ktorého bude supportovať mladý talent, producent, dj a neposlednej rade MC, CHUNKY. Loefah stojí za legendárnou dubstepovou značkou DMZ, v súčasnosti je známy ako majiteľ vydavateľstva Swamp81, venujúceho sa novým trendom undergroundového bassového zvuku elektronickej hudby. Pod svoj label začlenil mená ako Joy O, Boddika, Addison Groove, Pinch, Chunky, Mickey Pearce a ďalších.

Z belgického Brusselu pricestuje Yoann z dua goldFFinch. Yoann a Gilles pre svoju tvorbu nachádzajú inšpiráciu v súčasných trendoch urban music pretváraných do špecifickej, vlastnej produkcie. Jej charakteristickými znakmi sú vokály pretransformované do funky rytmov pod vplyvom hip hopu, modernej elektroniky, house a detroit techna, všetko so šmrncom hudby 22. storočia.

Rakúsku metropolu Viedeň zastúpi rezident známych akcií Klub Sir3ene a Raw, KOE, ktorého selekcia siaha od dubstepu, uk funky, future garage, elektroniky cez juke, bass, jungle, house, techno až alebo hip hop a jazz so všetkými jeho subžánrami. Jeho sety si okrem party môžete okrem party vypočuť každý mesiac na Play.fm v relácii ‘Garage Sessions’, na ktorej spolupracuje s Jay-S.

Bohaté zastúpenie bude mať i domáca scéna v zložení Kepikei, Barbara Idijot, Svetlux, Clive, John Doe, Wuuk. Hudobný zažitok tou správnou atmosférou dotvoria už tradične vizualizácie od VJa STIXa.


Line up:

LOEFAH (SWAMP81, DMZ) UK
& MC CHUNKY (SWAMP81) UK
GOLDFFINCH (Numbers, Audio Culture, Saigon) BE
Koe (Klub Sir3ne, RAW) AT
Kepikei (Sonic District, Loveless records)
Barbara Idijot (W:lson:c, Live or Dive)
Svetlux (BassTransmission)
Clive (BassTransmission)
John Doe (MND)
Wuuk (MND)


FB event: http://www.facebook.com/events/131222333697424/?fref=ts

Linky:
http://www.midnightdubs.com/
http://www.swamp81.com/
https://www.facebook.com/pages/Loefah/159901150723866?fref=ts
http://soundcloud.com/goldffinch
https://www.facebook.com/goldFFinch
https://www.facebook.com/ukchunky
http://www.sonicdistrict.com/

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie MND presents Ronin's Bday Bash w/ Loefah, Mc Chunky, goldFFinch

Top