LUCIE BÍLÁ ČERNO-BÍLÉ TURNÉ 2013

LUCIE BÍLÁ ČERNO-BÍLÉ TURNÉ 2013

Dátum/Date: 19.10.2013 o 19:00h.
Miesto konania/Place of event: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava

Dátum/Date: 21.10.2013 o 19:00h.
Miesto konania/Place of event: Steel Aréna, Košice

Popis/Description:

Pätnásťnásobná česká slávica Lucie Bílá, si pre všetkých fanúšikov pripravila v októbri 2013 prekvapenie - najväčšie turné, v rámci ktorého vystúpi v siedmych českých a dvoch slovenských mestách.

ČERNO-BÍLÉ TURNÉ LUCIE BÍLÉ 2013 sa začne 15. októbra koncertom na pražskom výstavisku a postupne sa do 31. októbra speváčka predstaví na vystúpeniach v Plzni, na Bratislavskom štadióne O. Nepelu, v Steel Aréne v Košiciach, Ostrave, Zlíne, Brne, Pardubiciach a Liberci. Lucie Bílá za doprovodu skupiny Petra Maláska ponúkne svojim priaznivcom prierez svojej doterajšej tvorby.

„Bola som na niekoľkých koncertoch svojich kolegov a hovorila som si, že by som chcela niečo také. Priala som si niečo výnimočné,“ uviedla Bílá. Koncerty s veľkolepou scénou, pódiom s desaťmetrovým mólom zasahujúcim medzi fanúšikov, s LED obrazovkami, špičkovým ozvučením a osvetlením s množstvom svetelných a pyrotechnických efektov pod vedením choreografa a tanečníka Miňa Kereša a režiséra Jeffa Minaříka prinesú fanúšikom nezabudnuteľný zážitok.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie LUCIE BÍLÁ ČERNO-BÍLÉ TURNÉ 2013

Top