Najväčšia nákupná a zábavná žúrka

Prvý nákupno-zábavný festival na Slovensku

Dátum: 31.05.2013 (piatok) a 01.06.2013 (sobota)

Štart: piatok od 12:00, sobota od 10:00 hod.

Miesto: Incheba Expo aréna a Sumer Club Incheba

Vstupné:

Uvádzacia cena limitovanej edície vstupeniek - na 1 deň - 9,50€; na 2 dni - 14,50€; študent, ZŤP a dôchodca na 1 deň - 4,50€; na 2 dni - 7,50€.

Po vypredaní limitovaného počtu vstupeniek - cena vstupenky na 1 deň - 19€;  na 2 dni - 29€; cena vstupenky študent, ZŤP a dôchodca na 1 deň - 9€; na 2 dni - 15€; VIP vstupenka – 49€ (platí na obidva dni).

Jedine na festivale B.O.A.F. návštevníci získajú dvojitý benefit - jedinečné zážitky s bezplatnými atrakciami, hudobným programom, so spoznávaním nových priateľov a uplatnenie už raz minutých peňazí za vstupenku ako kredit na ďalšie nákupy.

Pozývame Vás na najväčšiu nákupnú žúrku a veľkolepý hudobný program. Zabávať vás bude kráľ moderátorov Richard Vrablec. Exkluzívne vystúpia mladí speváci Ewa Farna, Daniel Šmidák, jedna z najkvalitnejších skupín na Slovensku - skupina VIDIEK. Určite si vychutnajte aj stálice českej a slovenskej hudby Lenku Filipovú a Vaša Patejdla. Na záver Vám tú najlepšiu hudbu namieša DJ MILES. Hudobný program začína každý deň od cca 18:00. Čakajú Vás tu kvalitné drinky, Party Fotograf & Party stena, Náramky (Single, Zadaný, Chcem Flirt), exkluzívne darčeky ku každému VIP lístku a v neposlednom rade atmosféra akú zažijete iba u nás. Vidíme sa v Incheba Expo Aréne 31.5. a 1.6. na Business Open Air Festivale.

Pozývame rodičov s detičkami stráviť príjemný medzinárodný deň detí (deti do 15 rokov majú vstup v sprievode rodiča zadarmo) bohatým zážitkovým programom v priestoroch Summer Club Incheba. Od desiatej do osemnástej sú nachystané mnohé super atrakcie, pri ktorých sa všetci vyšantia, do sýtosti vyblázia a snáď aj veľa nasmejú. Vaše deti zabavia profesionálne vyškolení animátori. Zažijú jazdu na poníkoch, obľúbené rozprávkové postavičky, kompletné detské ihrisko, nafukovaciu šmyklavku, skákací hrad, trampolína, maľovanie na tvár, detskú olympiádu, súťaže, stavanie hradov z piesku, tvorivé dielne, ale aj sladké prekvapenie. Dospelých zabaví ródeo show býk, paintball aréna, turnaj o vecné ceny vo volejbale, v petangu ako aj posedenie pri dobrom občerstvení a grilovaných špecialitách. Pre mládež je prichystaný stolný futbal, exkluzívna Xbox kinect zóna, chôdza po lane či autogramiáda v party stane s vybranými účinkujúcimi a ďalšie.

Nákupná žúrka je pre návštevníkov pripravená  31.5. od 12:00 do 18:00 a 1.6. od 10:00 do 18:00 a to v osobitnom sektore (hala C - 1.poschodie a 2. poschodie). Vo výstavnej časti nájdete tie najlepšie predajné akcie. Vaša vstupenka zároveň slúži ako kredit, resp. oprávnenie na dodatočnú zľavu za nákup na mieste ako aj v kamenných predajniach vystavovateľov v období min. 7 dní po skončení festivalu. Ďalšíe možnosti kde využiť vašu použitú vstupenku nájdete na www.boaf.sk na podstránke obchodný partneri.  Kúpte si vstupenku, zabavte sa a ešte si vstupenku uplatnite ako kredit u obchodných partnerov.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Najväčšia nákupná a zábavná žúrka

 

Top