Wilsonic 2013

Zrušenie hudobného festivalu Wilsonic 2013

Organizátori hudobného festivalu Wilsonic z dôvodu nízkeho predaja lístkov oznamujú zrušenie aktuálneho ročníka 2013, ktorý bol plánovaný v dátumoch 7. a 8. júna 2013 v areáli Divoká voda - Čunovo v Bratislave.

Návštevníkom, ktorí si zakúpili lístky na festival v predpredaji, budú peniaze vrátané. O termíne a spôsobe vrátenia vstupného bude verejnosť v najbližších dňoch informovaná prostredníctvom  stránky www.ticketportal.sk, webstránky festivalu, a sociálnych sietí Facebook a Twitter.
V prípade otázok je k dispozícii aj emailová adresa
info@pendant.sk.

“Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí, žiaľ, nedostatočný počet predaných vstupeniek nám nedovoľuje pokryť finančné náklady spojené s organizáciou podujatia. Do poslednej chvíle sme hľadali možné riešenia a alternatívy ako festival udržať, no musíme pristúpiť k tomuto riešeniu.
Ospravedlňujeme sa všetkým fanúšikom, ako aj umelcom a partnerom, ktorí nás podporovali a podieľali sa na príprave festivalu. Nikto nie je viac sklamaný, ako my. Ďakujeme všetkým, ktorí nám verili,” uviedol zakladateľ festivalu Tibor Holoda.

Top